FaceBook Twitter WordPress YouTube Pinterest

Access Business 102 - Avantura posla in življenja

Dobrodošli na dvo dnevni avanaturi posla in življenja! Kaj je to? Kaj če se ne bi nikoli predali, nikoli prenehali in nikoli obupali in vedno kreirali?

Način, na katerega razmišljate o svojem poslu (in vašem življenju) ga bo ali kreiral ali zmanjšal. Ta delavnica vam bo dala dinamična Access Consciousness orodja za uporabo v poslu in življenju, katera vas opolnomočajo pri kreiranju, pri spraševanju po možnostih, da se prikažejo, za katere še sploh niste vprašali. Vsaka izbira, ki jo naredite, kreira zavedanje.

Se vse v vašem poslu vrti le okoli denarja? Kaj če obstaja drugačna možnost? Če se vse vrti zgolj okoli denarja, boste tako omejili možnosti in kreativnost, ki se lahko pojavi. Kaj če je vaša finančna resničnost nekaj, kar lahko povečate z lahkoto? Koliko denarnih tokov si želite dodati v svoje življenje? Koliko denarja si resnično želite kreirati?

" Ta delavnica je za lastnike podjetij, direktorje, zaposlene, delodajalce, moške, ženske, za kogarkoli ki si želi kreirati več v življenju in poslu. Ali ste vedeli da so priročniki delavnice Radost poslovanja sedaj na voljo tudi v drugih jezikih? V tem trenutku so v francoskem, slovenskem, nemškem, turškem, madžarskem in japonskem jeziku.
"

Class Details

Pre-requisites: Access Business 101- Business Done Different
Facilitator: Simone Milasas
Date: 20/Apr/2017 - 21/Apr/2017
Time: 9:30am CET
Location: Central Hotel
Miklošičeva ulica 9
Ljubljana
Cost: $1200
PDFInternational Class Fees - only for 'Core Classes'
PDFInternational Class Fees - Gary Douglas & Dr Dain Heer's Classes
Event Coordinator/Contact: Marja - marjazapusek@gmail.com; Francesca - francesca@accessconsciousness.com; Masa - srecen.zarek@gmail.com
Notes: For special accommodation rates at the venue please contact the hosts.
    

Register for this class:

First Name:
Last Name:
Street Address:
City/Suburb:
State/Region:
ZIP/Postal Code:
Country:
Phone:
Mobile:
Email Address: Important! Check your email is correct.
Where did you hear
about this class?:
 

      Remember my details on this computer - Clear all details
      I agree to the audio/visual release disclaimer - click here to view
Note: Many classes are recorded for audio and made available to participants. Online Classes and some others are filmed (cameras are generally focused on the facilitator). The disclaimer is a legal requirement that assists us in providing class material to participants and a larger audience.
     
Consciousness includes everything & judges nothing
What's New!
Twitter
Explore