FaceBook Twitter WordPress YouTube Pinterest

Access Energetic Facelift™

The Access Facelift™ is a wonderful way to rejuvenate the face and reverse the appearance of aging; the technique can create similar effects throughout the body.

Learn the Access Energetic Face Lift™ with a friend or two so you can give and receive the benefits of this dynamic process on a weekly basis.

A brilliant addition for any beauty therapist's business, and/or massage therapists wishing to add to their clientele.


Class Details

Pre-requisites: None
Facilitator: Ellen Gille
Date: 20/Mar/2017 - 20/Mar/2017
Time:
Location: Chalonsstraat 9
Rotterdam, Netherlands
Cost: € 175,00
PDFInternational Class Fees - only for 'Core Classes'
PDFInternational Class Fees - Gary Douglas & Dr Dain Heer's Classes
Notes: De Access Energetic Facelift is een heerlijk verzorgende en ontspannende hands-on behandeling die energie gebruikt om je gezicht te activeren door veel van de Access lichaamsprocessen laten lopen die specifiek gericht zijn op de gevolgen van de veroudering, zwaartekracht en stress te transformeren.

We noemen het een facelift hoewel het eigenlijk meer een Body Lift is, want het is een diep helende en verzorgende ervaring voor je hele lichaam en geest. We nodigen de energieën uit om naar boven te trekken en te verjongen helemaal uit de voeten naar de kroon.

Dit is een verbazingwekkend proces dat de verschijning van de veroudering op het gezicht kan keren en soortgelijke effecten in het hele lichaam kan creëren.

Interessant feit: In tegenstelling tot Botox, die de meest recente wetenschappelijke onderzoek toont de expressie van vreugde en ontroering remt. Energetische Facelift ontsluit juist vreugde en het speelse, energieke functioneren van het lichaam!

Je geeft en ontvangt twee keer een volledige sessie gedurende de class en je ontvang een Access Energetic Facelift Manual. De handleiding bevat informatie over dit proces en de volgorde van de handposities.

Na voltooiing van deze cursus ben je een Access Energetische Facelift Practitioner, je mag dit proces uitvoeren op anderen en opnemen in je praktijk.
Dit proces is door iedereen te leren, je hoeft geen andere cursussen binnen Access gedaan te hebben. Is dit een mooie aanvulling op jouw praktijk? Schoonheidsspecialisten, huidspecialisten vinden dit een prachtige aanvulling in hun praktijk.

Tijdens deze class ga je ook een heleboel overtuigingen loslaten op het gebied van ouder worden en alles wat daarmee gepaard gaat. Hoe wordt het nog mooier dan dit?

Ik zorg voor koffie/thee/fris en diverse zoete en zoute versnaperingen. Neem je zelf een lunch mee?

Deze Energetische Facelift class is anders dan de vorige Facelift classen die ik gefaciliteerd heb. Er is een nieuw format gekomen, er wordt een video getoond met Gary Douglas & Dain Heer en er is zelfs een nieuwe alternatieve manier waarop je de facelift kan geven. Hoe wordt het nog beter dan dit?

Investering: 175,00 euro
Je krijgt een handleiding mee en een voorbeeldenkaart hoe de Energetische Facelift te geven.
Tijd: 10.00 - 18.00 uur

Je bent van harte welkom.
Heb je nog vragen, mail of bel me:
Tel. 06-13587148
ellengille@hotmail.com
    

Register for this class:

 

This event is closed and does accept further registrations

 

Consciousness includes everything & judges nothing
What's New!
Twitter
Explore