FaceBook Twitter WordPress YouTube Pinterest

Access Bars®

Minns du när du senast var fullständigt avslappnad, ompysslad och tagen hand om?
Eller har det gått lite för lång tid sedan du tog emot läkning, omsorg och vänlighet utan något dömande om dig och din kropp?
Access första kurssteg är Bars. Visste du att det finns 32 punkter på ditt huvud, som vid beröring lätt och ledigt släpper allt det som hindrar dig från att bara få ta emot? Punkterna omfattar och rymmer alla de tankar, idéer, övertygelser, känslor och överväganden som du har lagrat under alla livstider. Det här är tillfället för dig att släppa på allt!
Varje session kan frigöra fem- till tiotusen års begränsningar för dig på just det livsområde som motsvarar varje särskild Barspunkt. Det är en fantastiskt avslappnande, vårdande och stärkande process, som löser upp begränsningar på alla områden som du är beredd att förändra!
Hur mycket av ditt liv lägger du på att snarare göra och uträtta än att ta emot? Har du lagt märke till att ditt liv inte riktigt är så som du skulle föredra ännu? Du kan ha och få allt du önskar (och lite till!) om du är villig att ta emot mer och kanske minska lite på själva görandet! Att ta emot eller lära dig Bars kommer låta detta och ännu mer att börja visa sig för dig.
Bars har hjälpt tusentals till stora förändringar i kroppen, i sina liv, med sömn, hälsa, vikt, pengar, sex, relationer, ångest, stress och så mycket mer. Som sämst kommer du att må som om du just fått den bästa massagen i ditt liv. Som bäst kan hela ditt liv med fullkomlig lätthet förändras till något större


Inbjudan från Access Consciousness grundare Gary Douglas.Barskursen är en förutsättning för alla Access Consciousness™ Core kurser, eftersom det gör att din kropp lättare tar emot och bearbetar förändringarna du väljer.


Kurslängd: 1 dag


Class Details

Pre-requisites: None
Facilitator: Anna-Lena Nygren
Date: 25/Mar/2017 - 25/Mar/2017
Time: 8.30 - 16.30
Location: SUNDSVALL
Cost: 2 650 kr inkl material/fika. Ungdom 15 - 18 1250 kr. Barn gratis. Repetition 1250 kr
PDFInternational Class Fees - only for 'Core Classes'
PDFInternational Class Fees - Gary Douglas & Dr Dain Heer's Classes
Notes: Tänk om hela livet kan komma till dig med lätthet, glädje och härlighet?

ACCESS BARS® en kurs för dig som önskar förändra ditt och andras liv! För dig som önskar mer lätthet, energi, möjligheter och frihet att vara du – den du egentligen är bortom dömande och tanke. En inbjudan till att vara mer vänlig till dig själv och börja ta emot både i livet och med kroppen.

Att ta emot Access Bars® ger dig möjlighet att släppa på det som varit och öppnar dörren till nya möjligheter för framtiden.

Tänk om allt går att förändra på ett annorlunda sätt och att de är möjligt att skapa den framtid som du önskar ha med en lätthet som du inte viste om existerade? Oavsett var du är i livet, oavsett vad som fungerar, vad som inte fungerar och hur du mår ger den här kursen dig möjlighet att släppa ryggsäcken, släppa greppet om det förflutna, rädslor, oro, stress, problem, besvär, blockeringar, hinder osv. Det skapar en upplevelse av glädjen att vara du! Att få bars är som att rensa i hårddisken, rensa det som pågår i huvudet och radera det som ligger och stör eller hindrar dig. Blockeringar på alla nivåer löses upp - du blir mer av den du egentligen är! Det är ett otroligt kraftfullt och dynamiskt verktyg.

Det är en praktisk och teoretisk kurs som du har användning av i hela ditt liv. Under kursen får du ta emot 2 Access Bars sessioner och du ger 2 sessioner.
Efter kursen kan du erbjuda och arbeta med barsbehandlingar mot klienter eller använda det på dig själv, dina barn, familj och vänner. Du är efter kursen utbildad Access Bars® practitioner och får ett certifikat. En manual ingår med tydliga instruktioner så att du kan börja ge direkt när du kommer hem. Kom gärna tillsammans med din vän, partner eller familjemedlem, så kan ni byta behandlingar med varandra efter kursen.

ACCESS BARS®
Det finns 32 punkter (Bars) på huvudet som lagrar alla tankar och känslor, åsikter, attityder, beslut och sanningar som vi har eller haft i våra olika livsområden genom alla livstider. Våra livsområden är tex glädje, sorg, tid, medvetenhet, läkning, lugn, kontroll, pengar, kreativitet, kropp etc. När dessa Bars får en lätt beröring släpper den elektriska laddningen som håller dem på plats.
Att få en Bars session kan i sämsta fall upplevas som en härlig massage, och i bästa fall kan hela ditt liv förändras till det bättre med fullkomlig lätthet!!KURSEN
Under kursen tar du emot två Access Bars sessioner och du ger två sessioner. Efter kursen får du ett certifikat, du blir utbildad Access Bars Practitioner, där du kan använda Access Bars och ge behandlingen professionellt eller privat.


BETALNING
Sker främst via Swisch eller förskottsfaktura


FRÅGOR
Anna-Lena Nygren
mail: access@livetar.nu
tele: 070 - 697 67 76

Ser fram emot att dela med mig av de verktyg som gett mig mer en vad jag kan beskriva!

Joy //
Anna-Lena Nygren
Access Consciousnss Certified Facilitater
Access Consciousness Body Process Facilitater
EnergyLifeCoach
Hälsovägledare
Mindfulnessledare
    

Register for this class:

 

This event is closed and does accept further registrations

 

Consciousness includes everything & judges nothing
What's New!
Twitter
Explore