FaceBook Twitter WordPress YouTube Pinterest

7-Day Event with Founder, Gary Douglas

Translation: Italian French Spanish Swedish

Har du någonsin undrat vad som finns bortom den här verklighetens begränsningar? Är du en äventyrare och en sökare av ännu större möjligheter? Vågar du ställa frågor du aldrig ens övervägt förut? Är du redo att ta emot mer förändring än du kan föreställa dig? I så fall skulle 7-day Events kanske kunna vara för dig!


Access Consciousness Trailer

Dessa fritt utformade kurser hålls endast två gånger om året i olika, vackra omgivningar runt världen och via inbjudan av Access Consciousness™ grundare Gary Douglas. För att bli inbjuden behöver du ha närvarat personligen vid minst en Level 2 & 3 kurs.


Kurserna följer inga förutbestämda regler, former eller strukturer. Gary samtalar om och skapar processer för alla ämnen du frågar om. Ingen fråga tillbakavisas och inget ämne är förbjudet; allt inkluderas och får vara med. Det är en kurs där du ingående och med brutal ärlighet får utforska dig och oändliga möjligheter till vidgade vyer och expansion.


Ingen kurs eller evenemang som detta ges någon annanstans i världen. Det är en unik och livsförändrande upplevelse. För de med modet och viljan är fenomenal förändring på vilket område som helst möjlig. Kom inte till ett 7-day Event och förvänta dig att komma ut ur det som samma person som när du startade. Är det dags att röra om i grytan?

Kurslängd: 7 dagar

Scheduled Classes

Sort by: Facilitator   Class   Date   Location  

Class Name

Date

Location

Facilitator

Micapo, Micaro, Mikato, Mitaupo – Figure it Out! 7-Day Event in Malaysia 11/May/2017 Langkawi, 07000, Malaysia Gary Douglas
Where is the Real Party that is Worth Having? 7-Day Event in Costa Rica 20/Oct/2017 La Fortuna, Costa Rica Gary Douglas
Consciousness includes everything & judges nothing
What's New!
Twitter
Explore