FaceBook Twitter WordPress YouTube Pinterest

Izabella Rodtnes

Contact Details

Details

Name: Izabella Rodtnes
Certification: Bars Facilitator
Phone: 0045 26 22 33 26
Location: Krebsens kvarter 3 E,
Albertslund
Copenhagen
Denmark
Email Email Izabella Rodtnes

About Izabella Rodtnes

Velkommen til min side her på Access consciousness.

Jeg hedder Izabella Rødtnes og er 46 år.

Jeg underviser i bars, foundation, level 1, faceliftning og bodyprocesser og andre kurser,hvor du vil få redskaber med hjem ´til at skabe det liv, du gerne vil have og ændre de områder af dit liv, du gerne vil ændre.


Jeg er uddannet tandplejer og har arbejdet i tandlægebranchen i 28 år.

Derefter har jeg uddannet mig til life og buisness coach og er certificeret hos Sofia Manning. Udover det er jeg uddannet kranio sakral terapeut hos Stanley Rosenberg og er prananadi healer.

Jeg arbejder nogle dage om ugen på Crimestop, med misbruger og kriminelle. Der laver jeg bars behandlinger mm. og bruger alle redskaberne fra Access consciousness til at skabe forandringer i deres liv.


I mange år har personlig udvikling været min store passion pga. udfordringer i mit eget liv. Jeg har læst mange bøger og taget mange selvudvikings kurser mm. Det var først, da jeg fandt Access consciousness, jeg fandt dynamiske redskaber til at ændre alle områder at mit liv.

Er du nået til et sted i dit liv, hvor du gerne vil ændre dit liv og så er disse redskaber og kurser en start der vil skabe en frihed og ro i dig, som jeg ikke før har oplevet. Er du et sted for du gerne vil forandre dit liv.

Er du blevet nysgerig på, hvad disse kurser kan gøre for dig, din familie, din forretning eller vil du gerne starte på, at med at være et bidrag til andre- privat eller professionelt , så er du meget velkommen til at kontakte mig på

tlf. 0045 26 22 33 26

eller izabellarodtnes@gmail.com

Du kan se mere på min hjemmeside på www.izabellaroedtnes.dk

Jeg glæder mig til at bidrage til dit liv.

Jeg laver private sessioner også og du er velkommen til ringe eller skrive for at høre nærmere.

Jeg laver både coaching med alle access redskaber og bars incl body processer.

Hvis du måtte have tanker eller ønsker om at der bliver holdt et kursus i dit område, så kontakt mig meget gerne.Jeg har allerede holdren hel del bars kurser, Energetic faceliftning og nogle foundatiion / level 1. samt body processer . De er ikke noteret her , da jeg først lige har fået min side.
Classes

Izabella Rodtnes's current class listing.

No matching classes found
Consciousness includes everything & judges nothing
What's New!
Twitter
Explore