FaceBook Twitter WordPress YouTube Pinterest

Claire Gowdy

Contact Details

Details

Name: Claire Gowdy
Certification: Bars Facilitator
Phone: 0031 6 15545701
Location: www.clairegowdy.com
Amsterdam, Netherlands, World
Email Email Claire Gowdy

About Claire Gowdy

Wist jij dat je door vragen te stellen mogelijkheden en kansen kunt creëren die je zelf niet met je intellect had kunnen bedenken? Wist jij dat als je een vraag stelt een nieuwe deuren opent waarvan je misschien niet eens wist dat die bestond? Dat je door vragen te stellen een leven kunt creëren die bij jou past en voor jou werkt? Geweldig he? Klinkt dat naar meer?

Ik heb Access Consciousness in 2010 ontdekt en ben sinds dien helemaal verkocht! Na allerlei verschillende stromingen en technieken uit te proberen, met het doel om mijn leven makkelijker en plezieriger te maken, kwam Access Consciousness op mijn pad. Ik kreeg mijn eerste Access Bars sessie en herinner me dat ik na de sessie wel 10 minuten heel blij en content en ontspannen voor me uit heb zitten staren. Er was geen enkele gedachte in mijn hoofd en een hele blije grijns op mijn gezicht! Daarvoor had ik 5 jaar elke dag gemediteerd en het was nog nooit zo stil in mijn hoofd geweest! Het was dan ook geen moeilijke beslissing om steeds meer en steeds dieper te gaan met deze tools, verbale processen en Body Processen. Wat een magische manier van zijn om altijd in de vraag te zijn wat er nog meer mogelijk is?

Wil jij een sessie of een Workshop ervaren? Wil je tools leren die je elke dag kunt gebruiken en die makkelijk en effectief zijn? Wil jij meer plezier en gemak in je leven? Zou het echt zo eenvoudig zijn? Wat zou jij kiezen als je wist dat alles mogelijk was? Zou jij een werkelijkheid willen creëren die voor jou werkt? Heb je er genoeg van om jezelf in de werkelijkheid van iedereen om je heen te wurmen?

Bel me op 06 15545701 als je meer wilt weten. Zou het leven vol met gemak, geluk en glorie kunnen en mogen zijn?

www.clairegowdy.com


*******

Are you ready to change some things and move forward into having more of the life you know is possible?

Have you been wondering what else is possible?

Are you willing to take a step (or a leap, a jump, a twirl, a super dance, a.....) and come for a session or a class?

I'm looking forward to meeting you and to see what magic we can create :-)

Call Claire on 0031 6 15545701 :-)
or go to www.clairegowdy.com :-)


Classes

Claire Gowdy's current class listing.

No matching classes found
Consciousness includes everything & judges nothing
What's New!
Twitter
Explore