FaceBook Twitter WordPress YouTube Pinterest

Elin Karlsson

Contact Details

Details

Name: Elin Karlsson
Certification: Practitioner
Phone: +46 768 768 060
Location:
Stockholm, Lidingö
Sweden
Email Email Elin Karlsson

About Elin Karlsson

Hej där!

Ibland är det inte lätt – livet. Inte lätt att vara, inte lätt att veta vad man vill, inte lätt att välja, inte lätt helt enkelt. Under större delen av mitt liv har jag vetat att det finns ett sätt att uppleva och leva livet som är mer glädjefyllt, mer nyfiket och som kittlar upptäckarlustan varje dag.
Många år trodde jag att tyngd och problem var en naturlig del av hur vardagen skulle se ut. Alla dessa frågor som jag ställde och möttes ofta av besvärade ögonkast tillbaka. Vad mer kan livet bjuda på?

För 15 år sedan, runt skiftet till år 2000 satte jag ber foten och bara bestämde mig för att nu fick det vara nog. De följande åren var fyllda av förändring, en riktig ”berg o dalbana”. Sökte i både stort och smått, hittade NLP (Neuro Lingustisk Programmering), Ayurveda, yoga, olika healing tekniker och Mental träning, utbildade mig till tränare, lärare och terapeut inom alla områden. Levde och arbetade med alla tekniker. Vilket lyft och glädjen började spira inom mig igen!

2012/2013 började frågorna om något annat återigen komma upp. Fanns det något som kunde knyta ihop allt det jag tidigare gjort och gjorde? Som gick djupare, som jobbade mer på energinivå, var mer det som är Jag? Och den som söker och frågar finner ;) Access Consciousness dök upp på alla möjliga och omöjliga ställen, när Dr Dain Heers bok damp ner i brevlådan var det som att hitta en skatt som man sökt efter lääänge. När nåt är rätt så är det lätt!
Som min yogalärare sa till mig, -Elin, för dig ska det vara Lekfullt och Lätt! :-D Hur kan det vara mer expanderande än så?

Och Lekfullt och Lätt har det varit för mig att gå de olika Access Consciousness kurserna och framför allt LEVA med frågorna och ”clear:a” det som behövts och behöver det. Vad mer kan vara möjligt nu?

Att få ge och få ta emot Access Bars är för mig och min kropp som en rening på så många plan. Att ha förmånen att hålla Barskurser och dela med till andra är så expanderande och livgivande att det inte kan beskrivas med ord.

DU är varmt välkommen till mig, min sida och mina kurser.

Vi ses! Hälsar ElinJoy of being Me :) www.elmie.se

Classes

Elin Karlsson's current class listing.

No matching classes found
Consciousness includes everything & judges nothing
What's New!
Twitter
Explore