FaceBook Twitter WordPress YouTube Pinterest

Mia Hall

Contact Details

Details

Name: Mia Hall
Certification: Practitioner
Phone: +46709-253036
Location: Drottningholmsvägen 5
Stockholm
Sweden
Email Email Mia Hall

About Mia Hall

Jag fick min första Barsbehandling för mer än tre år sedan, den dagen glömmer jag aldrig :-)

Då påbörjade jag en resa bortom mina vildaste förväntningar och fantasier! Access har bidragit till förändring inom så många områden av mitt liv på ett sätt som inga andra metoder eller ”läror” varit i närheten av! OCH – med en lätthet som jag inte hade kunnat föreställa mig. Idag använder jag mig av Access verktygen både i mitt eget liv och med klienter & kunder. Jag insåg snabbt att med dessa verktyg får jag mycket snabbare resultat än vad jag tidigare fått med sk traditionella metoder!

Förutom att jobba som Barsfacilitator och coach jobbar jag bl.a. med nikotinavvänjning där jag gärna lägger till en Barsbehandling – båda är ju en form av förändringsarbete och resultaten är magiska!

Så varför Bars? Av den enkla anledningen att jag vill att fler ska få möjlighet att lära sig denna enkla och kraftfulla behandling! När dina Bars berörs hjälper det dig att släppa de mönster som hindrar dig från att välja det som verkligen berikar ditt liv. Det är ett otroligt kraftfullt och dynamiskt verktyg som kan skapa förändring och lätthet inom många områden i livet såsom sömn, depression, stress, oro, relationer och tillstånd i kroppen. Du får helt enkelt tillgång till mer av dig själv, din kropp och livet. Vad mer är möjligt då?

”Vilken förändring som just DU kommer få med dig själv och i ditt liv kan inte jag eller någon annan svara på” sa en klok man till mig den där dagen för tre år sedan… Men ett otroligt klokt beslut var det att fortsätta resan :-) Så är du beredd? Kom och få en bars behandling hos mig eller gå kursen som gör att du lär dig Bars och kan både ge och ta emot Bars med lätthet!

Varmt välkomna!
Mia

Classes

Mia Hall's current class listing.

No matching classes found
Consciousness includes everything & judges nothing
What's New!
Twitter
Explore