FaceBook Twitter WordPress YouTube Pinterest

Anette "Nettan" Borg Wiling

Contact Details

Details

Name: Anette "Nettan" Borg Wiling
Certification: Bars Facilitator
Phone: +46-761892888
Location: Wrangelsgatan 5
Helsingborg
Skåne
Sweden
Email Email Anette "Nettan" Borg Wiling

About Anette "Nettan" Borg Wiling

Tack för att du hittade just mig här på Access Consciousness!

Jag heter Anette Borg Wiling men kallas Nettan av nästan alla som jag känner. Min mamma brukade säga Anette, när jag hittat på något "hys" när jag var liten.

Jag hittar fortfarande på "hys" och det är en kittlande känsla i kroppen som gör mig sprudlade glad.

Vad är "hys" när inget är rätt eller fel?? Vad är fjärilar i magen? Vad är rädsla?

För mig är "hys" något som man hittar på som man enligt denna verkligheten vi lever i inte är tillåtet enigt andra dömande.

Men tänk om allt är tillåtet och inget är fel. Och vilken verklighet är din?

Fjärilar i magen får jag när jag tycker något är extremt roligt... en energi som flödar genom min kropp av glädjerus. Woow... säger jag bara.
Det kan vara allt från att jag ska träffa någon som jag inte sett på länge eller bara att vakna upp en solig morgon och ställa frågan, vad mer är möjligt idag?!?
Även regniga dagar ställer jag samma fråga, vad mer är möjligt idag?!?

Rädsla för mig kan kännas igen med samma känsla, men för mig är det spänning!

Sedan jag började delta i alla möjliga kurser inom Access Consciousness har hela mitt liv ändrats.
Bars gör att jag inte längre känner mig stressad och har svårt att sova på natten. Man liksom tömmer hjärnan på onödig info och jag upplever att jag blir mer kreativ. Är i mer tillåtelse till andra och är mindre dömande både av mig själv och andra.


Mitt första kurs var en Taste of Being med Dain Heer (Rom 2014)

Jag satte mig längst bak i klassrummet och tänkte att de som verkligen tror på detta kan behöva sitta närmare. Dessutom jag fick mer utrymme för att kolla in vad det egentligen handlade om.

Jag hade en känsla som jag inte finner ord på, typ den "nervositet" eller "rädsla"... Och jag kände på mig att "han" framme på scenen kommer be mig att komma fram. (Den där HAN var alltså i Dr Dain Heer som jag nu känner mycket väl.)

Och mycket riktigt!! Jag hörde... - Du i den gröna klänningen, kan du komma fram till scenen.

Ingen framför reagerade och jag titta bakom mig men där satt ju ingen. Å Dain menade mig. Min puls ökade och jag började små svettas. Jag reste mig och gick upp mot scenen. 1: har jag aldrig varit på en scen framför så många människor och 2: jag pratar ju inte ens Engelska, var det ända som snurrade i mitt huvud. Alla tittade på mig... min underbara partner Jonas och alla hans vänner och arbetskollegor och en massa andra som jag inte kände.

Dain frågade mig, - Om du fick önska vad du vill få ut av denna sessionen vad skulle det vara... Hmmm, tänkte jag...
- Jag där ju redan glad, svarade jag. Nervös och med osäker engelska. Jag frågade om vi kunde prata Svenska... var jag nu fick det ifrån..Klart han inte kan. Han är ju från USA.

Dain frågade mig, -Om du kan välja att vara mer glad, skulle du välja det då???

JA, det är väl klart! Och ja, ni som inte var där då så kan jag berätta att jag skrattade orgasmiskt under en timme tror jag. Jag har aldrig haft så kul, tiden var oändlig och det fanns bara JAG och jag brydde mig inte det minsta om min omgivning. Magiskt!

Tack till Dain för att du gav mig den gåvan som förändrade mitt liv!

Tack till Jonas för att du finns i mitt liv och alltid låter mig vara jag och låter mig välja vad som känns kul för mig. Jag är ju ändå en helt vanlig tjej :)

Kram Nettan


Classes

Anette "Nettan" Borg Wiling's current class listing.

No matching classes found
Consciousness includes everything & judges nothing
What's New!
Twitter
Explore