FaceBook Twitter WordPress YouTube Pinterest

Johnni Friis, CFMW, BPF

Contact Details

Details

Name: Johnni Friis, CFMW, BPF
Certification: Certified Facilitator
Phone: +4529255610
Location: Dalgaardsvej 8
Skjern
Denmark
Email Email Johnni Friis, CFMW, BPF

About Johnni Friis, CFMW, BPF

Hejsa

Mit navn er Johnni Friis, jeg er Certified Facilitator for Access Consciousness.

Her er min historie, hvordan er din?

Access Consciousness startede som en hobby, jeg havde i længere tid søgt forandring, andet måtte da være muligt.....havde inden prøvet mange forskellige behandlingstyper af - nogle gav lidt, andre virkede ikke for mig....

Jeg havde alt, dejlig familie - skønne børn og en dejlig kone, hus og stor bil, arbejde, ja vi "manglede" ingen ting. På overfalden "det perfekte liv".
Aligevel synes jeg der skulle noget andet til, jeg var trist, ked af det, og livet var hårdt, helbreddet var begyndt at drille med smerter flere steder.
Jeg var meget stresset og flere gange tæt på at blive syg af det. Generelt træt af "det hele".

Jeg hørte om BARS og fik nogle behandlinger og blev spurgt om et BARS kursus var noget for mig? Jaahhh - jooo.., hmm måske.... Jeg tilmeldte mig.
Min bror gik så pludselig bort (33 år gammel) - 2 dage før kursus start. Så hvad nu?
Jeg tog BARS klassen, november 2013! Kort tid derefter Foundation og Level1 (hedder nu: The Foundation). Det forandrede alt.
Jeg kunne nu bytte mig til BARS behandlinger og give min mor BARS, der også forandrede en del for hende og gjorde tabet af hendes anden søn lettere at komme igennem.

Jeg havde levet andres liv og gjort det andre ville have, opfyldt andres forventninger. Virkede det? NEJ.
Det virkede på et tidspunkt, og var så blevet en automatisk handling. Tid til forandring.
Disse handle mønstre, måder at gøre ting på, andres meninger - jeg havde gjort til mine - de virker ikke mere - de var blevet til en stor hæmsko/begrænsning for mig.

Jeg 'måtte' have mere Access Consciousness, flere klasser. Hvorfor? - fordi jeg kunne, for mig, for at få mere forandring. Og intet skulle stoppe mig!

Jeg blev syg efter flere af klasserne, så meget "skrammel" havde jeg låst ind i mit system, som jeg gav slip på i klassen - fandt ud af at det "bare" var udrensningssyntomer og en BARS behandlinger kunne afhjælpe det.

Jeg blev mobbet rigtig grimt som barn, jeg var anderledes. Både fysisk og psykisk. Hvordan håndtere en 6 årig det? En 12 årig? Hvad hvis det står på gennem hele barndommen?
Alt det har access værktøjerne løsnet op på, fjernet hvad jeg har låst ind i kroppen. Når noget kommer op til overfladen for at blive håndteret, har jeg nu værktøjerne til at gøre det.

Efter jeg blev Certificeret Facilitator (CF) er jeg trådt ind i at være mere mig. Jeg blev CF for min skyld, ikke for at få en ny uddannelse eller tjene penge. Kun for mig. Få mere frihed og mere lethed i livet og lukke op for glæden.
I dag tillader jeg andre at have en mening uden at skulle rette ind eller give modstand på den.
Når jeg mærker noget i min krop / har en tanke, så spørger jeg hvem det tilhører. Alt det jeg sanser/samler op af andres, behøver jeg ikke gøre noget ved. Og jeg sanser meget af andres.
Det har givet så meget frihed og ro i hovedet. Juhu!

Det er let at faciliterer andre, at stille andre de spørgsmål, der forandre ting, men når det kommer til en selv er det lidt vanskeligere. Er der brug for hjælp, har jeg nu også netværket til at bede om hjælp fra. Hvordan er jeg blevet så heldig?

Jeg bytter som regel en BARS behandlig hver uge, så stress og depression og alle de andre ting fra fortiden styrer ikke mit liv mere. At være glad er mere en hverdags ting, end at være trist.

Efter at være kommet udover holdningen: "jeg kan ikke give en Symphony session (energi behandling) pr distance, det er kun for de andre, der er meget dygtigere og mere advanceret end mig", er så meget mere blevet muligt.
Symphony sesioner pr distance fra Danmark til Vest Canada, USA, Brasilien, Indien og Australien. Hvorfor lade sig begrænse af afstand? Og så er det sjovt!
Virker det? JA! Jeg var skeptisk i starten, men med de resultater jeg efterfølgende får fortalt, at jeg har skabt, så er der ikke mere plads til tvivl i mit univers.

Min far gik pludselig bort feb. 2016. Igen access værktøjerne i anvendelse. Det er foregået med lethed. Det har ikke været let, men I forhold til de andre gange folk er gået bort, er tabet af min far gået med lethed for mig. Tak Access Consciousness.

Alt det jeg har været igennem, kender jeg nu en vej ud af og ved hvordan det føles på egen krop. Så hvad kan jeg bidrage med? Hvilke forandringer kan jeg faciliterer?


Jeg giver behandlinger i følgende: Verbal facilitering, BARS, kropsprocessor, facelift, avancerede kropsprocesser og Symphony sessioner - også pr distance.
Og jeg underviser i BARS, kropsprocesser, facelift og The foundation (tidligere Foundation & Level1).


Jeg blev den anden dag spurgt om, hvad en BARS behandling kan hjælpe med, skabe mere lethed i, mere frihed med?
- Min umiddelbare tanke var, hvor kan BARS ikke skabe en forandring? Så her nævnes nogle eksempler:

Stress
Depression
Sorg
Søvnløshed
Svært ved at slappe af
Mobning
Eksamens angst
Angst
Smerter
ADHD / autisme / OCD / asberger
Livsstils forandringer
Forvirring
Fastlåst i handle mønstre
Tanke mylder
Psykiske lidelser
Er det muligt at BARS kan skabe mere lethed ved sygdom generelt?


Man er ved videnskabeligt at studerer hvad BARS "gør", det bliver interressant at læse om hvad videnskaben finder ud af.

Hvad hvis ADHD, autisme, OCD og asberger ikke dækkede over en "sygdom", men nogle andre kompetancer, som verden ikke vil anderkende? Hvorfor har hogle gjort det så vigtig at vi skal passe ind i nogle kasser?

Jeg passer ikke i en kasse - måtte opgive en masse af mig for at prøve på at passe ind, det virkede et stykke tid.
Nu er jeg mig, jeg er glad og livet kommer til mig med lethed.


Hvilket bidrag kan jeg være for dig?


Med taknemlighed,

Johnni

Classes

Johnni Friis, CFMW, BPF's current class listing.

No matching classes found
Consciousness includes everything & judges nothing
What's New!
Twitter
Explore