FaceBook Twitter WordPress YouTube Pinterest

Hanna Valdevi

Contact Details

Details

Name: Hanna Valdevi
Certification: Certified Facilitator
Phone: +46 70 627 50 33
Location: Villa Ludvigsberg Ludvigsbergsgatan 20
Södermalm - Stockholm
Sweden
Email Email Hanna Valdevi

About Hanna Valdevi

En dag befann jag mig på en plats i livet där jag fick nog av de begränsningar jag satt upp för mig själv och som hindrade mig från att få ut det jag verkligen ville ha ut av mitt liv. Jag bestämde mig för att det fick vara nog. Men jag hade ingen aning om hur jag skulle bryta de mönster jag ritat upp för mig själv. Tanken på att behöva gå i terapi under ett decennium eller så var inte alls lockande och jag kände att det helt enkelt MÅSTE finnas ett lättare sätt. Och det fanns det. En vecka senare kom jag i kontakt med Access Consciousness. Det var ingen blixtförälskelse. Jag var skeptisk, misstänksam och irriterad. Men hela jag visste samtidigt att det var detta jag letat efter.

Sedan dess har Access bidragit till förändring inom alla områden av mitt liv på ett sätt som inga andra metoder / skolor jag provat tidigare gjort. Och det med en lätthet som jag inte hade kunnat föreställa mig. Idag använder jag mig av Access verktygen både i mitt eget liv och med klienter i mitt arbete med coaching och utbildningar i personligt ledarskap. Jag insåg snabbt att med dessa verktyg får jag mycket snabbare resultat än vad jag tidigare fått med sk traditionell coaching.

Som coach upplever jag dagligen hur många av mina klienter sitter fast i gamla mönster och trosföreställningar om sig själva och sina liv. Många behöver göra en rejäl storstädning på huvudkontoret och göra sig av med gammal bråte för att ta sig fram och forma sina liv utifrån sina egna önskningar. Mycket går att komma åt med vanlig coaching, men vissa saker ligger undermedvetet och ger inte med sig så lätt. Det är där Access-verktygen kommer in. Genom dem upplever jag att mina kunder hittar sin egen kraft och blir betydligt starkare i sig själva, får en stark kontakt med sitt inre och framstegen låter inte vänta på sig.

Jag arbetar idag som Certifierad Access Facilitator, Access Consciousness Coach, ICF-certifierad livs- och karriärcoach samt med Ledarskapsutveckling. Mitt uppdrag? - Att transformera människors liv till något bättre än vad de någonsin kunde föreställa sig!!!

Och allt börjar med Bars...

Välkommen att läsa mer om mig och min verksamhet på
www.excelleragruppen.se

Classes

Hanna Valdevi's current class listing.

Scheduled Classes

Class Name

Date

Location

Facilitator

The Foundation 25/May/2017 Stockholm (Södermalm), Sweden Hanna Valdevi  & 
Lisa Henriksson
Consciousness includes everything & judges nothing
What's New!
Twitter
Explore