FaceBook Twitter WordPress YouTube Pinterest

Ulla Schmidt Andersen

Contact Details

Details

Name: Ulla Schmidt Andersen
Certification: Bars Facilitator
Phone: 29 60 05 82
Location: Ahlgade 3F c/o Augmentum
Holbæk
Sjælland
Danmark
Email Email Ulla Schmidt Andersen

About Ulla Schmidt Andersen

Da jeg første gang selv fik kørt mine Bars var jeg lidt skeptisk og tænkte jeg: Var det, det?
Men så opdagede at jeg pludselig gik rundt med et kæmpe smil på læberne og at alle jeg mødte på min vej, smilede tilbage. Så et eller andet var der alligevel sket :-)

Nu er det mig en stor glæde at selv undervise andre i denne fantastiske behandling.

Jeg havde i forvejen rundt regnet 10 forskellige uddannelser som både farmaceut og alternativ behandler, bl.a. som KranioSakral-terapeut, Reiki-healer, Bindevævsmassør, Energifeltterapeut, Bachs Blomster-terapeut og Aura-Soma-terapeut. Men så kom Access Consciouness ind i mit liv, og det blev i virkeligheden starten på noget nyt.
Når jeg gav behandlinger med Access Bars oplevede mine kunder en utrolig hurtig bedring, og jeg var egentlig forbløffet over det, fordi behandlingen var så nem både at give, men også fordi det var noget jeg havde kunnet lære på et 1-dags-kursus. Jeg havde jo mange hundrede timers undervisning og træning i de andre behandlingsformer, og nu kunne jeg opnå så gode resultater med noget der var så let?

Access Bars har virkelig været magisk at få ind i mit repertoire, og det har bevirket at jeg har fået en ny tilgang, der hedder at :Tingene må gerne være lette! - både for kunderne og også for mig som behandler.

Jeg har virkelig taget Access Consciousness-mottoet til mig: All of Life comes to me with Ease & Joy & Glory.
Det er det jeg arbejder efter nu. Jeg går efter letheden og det sjove. Hvordan bliver det bedre end det?

Når jeg holder kurser i Access Bars, forgår det i en uhøjtidelig stemning, hvor der er plads til alle, og hvor vi tager tingene stille og roligt, så alle får behandlingen godt ind i hænderne, så de med det samme kan komme ud at hjælpe andre.

Jeg elsker at videregive Access Bars og forandringsværktøjerne fra Access Consciousness, og det vil glæde mig til at se dig på et af mine kurser, hvis du har lyst til hygge, magi og en bedre fremtid :-)

Jeg holder Bars-kurser i et skønt gammel pakhus i Holbæk, og jeg tilbyder også at holde private Bars-kurser rundt om i landet.

Du er velkommen til at kontakte mig på mail@klinikforselvhelbredelse.dk eller 29 60 05 82, hvis du har nogen spørgsmål til mine Access Bars-kurser eller gerne vil have at jeg holder et kursus nær dig.

Kærlig hilsen
Ulla

Classes

Ulla Schmidt Andersen's current class listing.

No matching classes found
Consciousness includes everything & judges nothing
What's New!
Twitter
Explore