FaceBook Twitter WordPress YouTube Pinterest

Ageeth Schuringa

Contact Details

Details

Name: Ageeth Schuringa
Certification: Bars Facilitator
Phone: 0620455447
Location: Transportweg 52
Veendam
Groningen
Nederland
Email Email Ageeth Schuringa

About Ageeth Schuringa

Hoe zou jij je leven graag willen zien?

Een paar jaar geleden werd ik getriggerd door een berichtje op internet van Access Consciousness® over het creëren van geld en mogelijkheden door vragen te stellen. Door vragen te stellen openen de juiste deuren zich en ontstaat ruimte voor nieuwe mogelijkheden. Alleen door een vraag te stellen. Kon het zo simpel zijn? Daar moest ik meer van weten.

Ik kwam erachter dat Access Consciousness een hele kar vol met tools biedt om op allerlei gebieden van het leven meer gemak en plezier te creëren. En dat de “Coreclass” van Access Consciousness de Bars Class was. Al heel snel vond ik een facilitator bij mij in de buurt en volgde ik mijn eerste Bars Class. Voor het eerst maakte ik kennis met de 32 punten op het hoofd en de clearings, een andere tool van Access Consciousness. Ik vond de behandeling heerlijk, zo’n enorme diepe ontspanning had ik nog nooit eerder ervaren. Na de Class sliep ik een stuk beter en was het rustiger in mijn hoofd. Het gejaagde gevoel was weg.

Iedere Bars sessie verandert wel iets ten goede in je leven. Soms heel subtiel, soms heel groots. Het verwondert me iedere keer weer als ik ontdek met hoeveel meer gemak ik nu dingen doe waar ik voorheen zoveel moeite mee had. Het voelt af en toe magisch. Hoe wordt het nog beter dan dat?
En het mooie van de veranderingen die ontstaan door het laten runnen van de Bars is dat je er niet je best voor hoeft te doen. Je merkt het opeens, je doet het opeens moeiteloos. Wow!

Omdat dit zo’n geweldige tool is om het leven gemakkelijker en plezieriger te maken wil ik dit heel graag verspreiden zodat steeds meer mensen lekkerder in hun vel komen te zitten en de wereld er een beetje mooier uit gaat zien.

Het volgende bied ik aan:
-Bars sessie van 60 tot 90 minuten
-Bars Class, 1 hele dag (zie agenda voor data)
-Privé Bars Class, als je met een vriend, zus, partner, kind etc. de Bars wilt leren. In dit geval plannen we samen een dag voor een Bars Class. Voor meer info en overleg kan je me bellen of mailen.

Door mijn eigen ervaringen, en ook door transformaties die ik zie bij mensen om me heen, blijf ik gefascineerd en heb ik steeds meer Classes van Access Consciousness gevolgd:
*Energetic Facelift
*Bodyprocess MTVSS
*The Foundation
*Choice of Possibilities
Alles wat ik daarin geleerd heb geeft steeds weer meer verdieping aan de sessies en trainingen die ik geef.

Naast Bars Facilitator ben ik eigenaresse van een Administratie- Belastingadvieskantoor en van een Coachingpraktijk. Voor beide bedrijven blijken de tools van Access Consciousness® een hele mooie bijdrage.
Welke bijdrage zou ik voor jou kunnen zijn? Wat kies jij?

Voel je welkom!
Hartelijke groet, Ageeth Schuringa

www.krachtenflow.nl
Classes

Ageeth Schuringa's current class listing.

No matching classes found
Consciousness includes everything & judges nothing
What's New!
Twitter
Explore