FaceBook Twitter WordPress YouTube Pinterest

Anne Hauser

Contact Details

Details

Name: Anne Hauser
Certification: Bars Facilitator
Phone: +46 73 412 6291
Location:
Östersund
Jämtland
Sweden
Email Email Anne Hauser

About Anne Hauser

Mitt namn är Anne Hauser och jag är kundaliniyogalärare, ingenjör, diplomerad Coach och Access Bars facilitator.

Jag har förstått att världen behöver förändringar och att var och en av oss kan bidra till det. Genom att vara oss själva kan vi förändra världen. Jag behöver göra medvetna val för mig, för att vara mig och för att förändra mig - för det är ingen annan som kan göra det åt mig. Samtidigt kan jag bara förändra mig själv och ingen annan.

Däremot kan man behöva hjälp på vägen för att få till den där förändringen och att våga vara sig själv. Någon som hjälper en att se världen ur ett annat perspektiv.

Därför har jag bestämt mig för att jobba som coach och Access Bars facilitator och på det sättet assistera andra i sin vilja och önskan om förändring.

Jag har skapat en hel del förändringar i mitt liv, ibland utan att ens märka hur stora de var, ibland med väldigt mycket motstånd fast de var förhållandevis små.

Min flytt från Tyskland till Sverige 2002 var en av de större och ibland undrar jag fortfarande hur jag vågade. Det kändes bara helt rätt och då var det lätt att göra det.

I mitt yrkesliv jobbar jag som civilingenjör och konsult inom vatten- och avloppsbranschen och kombinerar detta med att undervisa kundaliniyoga i klasser, workshops och retreats samt att vara Access Bars facilitator för att bidra till större medvetenhet i världen.

Jag bor och arbetar i Jämtland.

Tänk om vi är den förändring världen behöver?!

Be you and change the world!

All of life comes to us with ease and joy and glory!

För mer information - kolla www.saranyoga.se

Classes

Anne Hauser's current class listing.

No matching classes found
Consciousness includes everything & judges nothing
What's New!
Twitter
Explore