FaceBook Twitter WordPress YouTube Pinterest

Britt Isabel Olsen

Contact Details

Details

Name: Britt Isabel Olsen
Certification: Bars Facilitator
Phone: 0045 41600782
Location: Kronprinsessegade 2, 1306 København K
København K
Denmark
Email Email Britt Isabel Olsen

About Britt Isabel Olsen

I godt og vel to årtier, har min store lidenskab, været en spirituel rejse inde i det jeg kalder bevidsthedspotentialet, i troen på, at få en mere indgående viden om dette ret fantastiske emne, som kan give os alle, metoder til at få mere ud af livet. Mine uddannelser og erfaring i mit eget liv, har ført mig alle vegne hen, fra lærde professorer i fysik og fra god gammeldags lægevidenskab og næsten alt muligt midtimellem, til det punkt hvor jeg besluttede, at jeg kunne kalde mig en slags ekspert i emnet.

Jeg er født med en nysgerrighed og en styrke, vilje og et hjerte fyldt med empati, en intuition der rækker langt ud over mig selv, og en humor og jordforbindelse der smelter det hele sammen til netop mig. Og jeg har meget på hjertet, jeg gerne deler med andre.

Jeg har taget mange uddannelser og kurser gennem årene, men har valgt at koncentrere mig om Bodytalk, kommunikation, massage og Kranio-Sakral terapi, da det er de uddannelser, jeg selv personligt har fået mest ud af.

Startede egen klinik for snart 18 år siden - og jeg kan kun sige, at jeg elsker at arbejde med mennesker.

Vedrørende barsbehandling:

Efter min første barsbehandling, har jeg sovet som en drøm og det har betydet, at jeg har været tusinde gange mere frisk i løbet af dagen - How does it get any better than that?

Jeg har deltaget i access consciousness kurser rundt om i verden de sidste 2 år, og jeg er nu klar til at holde kurser og videregive den fantastiske teknik, som kan forandre vores liv til glæde og overskud.

cv:

Access BARS facilitator
Certificeret Body Talk Terapeut
Kranio-Sakral Terapeut
Fysiurgisk massør
Clairvoyant medie
Tankefelt Terapeut
Hypnose Terapeut


Du skal være velkommen i mine lokaler i Kronprinsessegade 2 i København.

Du kan læse mere på www.brittisabell.dk

Classes

Britt Isabel Olsen's current class listing.

No matching classes found
Consciousness includes everything & judges nothing
What's New!
Twitter
Explore