FaceBook Twitter WordPress YouTube Pinterest

Melanie Friis-Rousing

Contact Details

Details

Name: Melanie Friis-Rousing
Certification: Practitioner
Phone: 0045 22 32 28 46
Location: Chr. Lunds Alle 29
5250 Odense SV
Denmark
Email Email Melanie Friis-Rousing

About Melanie Friis-Rousing

Jeg hedder Melanie Friis-Rousing.

Jeg underviser i Access BARS og i Access Body processer i Odense og resten af DK, hvis du ønsker jeg skal komme til en anden del af landet.


Ud over Access Consciousness arbejder jeg i min klinik - Klinik Velyse - www.velyse.dk, med KranioSakral terapi, Tankefeltterapi, Matrix Reimprinting og er certificeret Metamediciner. Alle mine behandlingsmetoder at øge mine klienters bevidsthed.

Du er meget velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål, hvad enten det drejer sig om kurser eller spørgsmål til de behandlingsmetoder jeg anvender.

Access BARS class med Melanie

Denne første klasse Access™ er The Bars. Det er en enkelt dag hvor du vil lære Access BARS.

Du vil modtage og du vil give 2 behandlinger på denne dag, hvordan kan det blive bedre en det?

Er du klar til forandring - til et liv hvor der er mere plads til DIG. Er du klar til at give slip på de mønstre og programmer der styrer dig, har du lyst til mere glæde og lykke, så er Access BARS lige noget for dig.

Bliver du hele tiden ved med at falde tilbage i gamle mønstre, så har du her muligheden for at gøre noget ved dette.

I Access Consciousness arbejder vi med at 98% af vores tanker og følelser ikke tilhører os, men er noget vi har "samlet" op fra omverdenen, og du lærer teknikkerne til at slippe dette.

BARS er for alle – og kan læres af alle. BARS hjælper til at slippe, og vigtigst af alt til at kunne modtage mere af dig, og åbne op for et bedre flow i dit liv. Er du klar til det nu? Og vil du hjælpe dem du kender til det samme? Dine børn – dine familiemedlemmer – dine venner og kollegaer?

Har du lyst til at forkæle dig selv, og lære nogle teknikker der også kan hjælpe andre til et bedre liv? BARS kurset hjælper til at slippe nogle af de tanker, følelser, programmer og overbevisninger du har levet med hele livet.

HVAD ER BARS?
BARS er 32 punkter på hovedet, som når de berøres let, tillader dig at TAGE IMOD, sletter mønstre, følelser og overbevisninger, der begrænser dig i dit liv. Det er som at tømme “skraldespanden”, og trykke på DELETE knappen. Bliv klar til at modtage det bedste af livet…


Du åbner dig op for at modtage det du virkelig ønsker dig af livet, f.eks. kærlighed, et godt forhold til din egen krop, rigdom, selvtillid, selvværd, succes, anerkendelse og et sundt helbred.

Kom og vær med til et fantastisk, skønt, sjovt, følelsesladet og befriende 1-dags kursus. På kurset vil du modtage og give 2 BARS behandlinger.

BARS kræver ingen forkundskaber. Undervisningen er på dansk og engelsk, og du vil modtage en manual på engelsk.

Hvis du har nogle spørgsmål er du velkommen til at kontakte mig.


Melanie Friis-Rousing
Access Bars Facilitator
Access Body Facilitator

+45 2232 2846 / www.velyse.dkALL OF LIFE COMES TO US WITH EASE, JOY AND GLORY!

Classes

Melanie Friis-Rousing's current class listing.

No matching classes found
Consciousness includes everything & judges nothing
What's New!
Twitter
Explore