Agnes van Vreede - Dunnewijk

Agnes van Vreede - Dunnewijk

Hello, world......

Mijn naam is Agnes en mijn zus is Caroline (spreek uit: Carolien)

Leuk je hier te zien 😊

Ben jij geïnteresseerd in alles wat te maken heeft met holistische therapieën?

Vind jij het leuk om te leren hoe je effectieve behandelingen kunt geven die een positieve, helende uitwerking hebben op lichaam en geest?

Dan ben je bij Caroline en mij aan het goede adres!

Wil je meer weten over mij?

Ik heb een eigen praktijk Vrede met Jezelf, waarin ik mensen ondersteun die zichzelf willen worden/zijn. Door Sensi-therapie (met o.a. voedingstips) en een Vitalfeld Bodyscan help ik mensen om weer zichzelf te worden, te zijn. Mensen die ziek zijn en geholpen willen worden, mogen ook bij mij komen. 

Verder geef ik tips per mail aan andere holistische therapeuten, om hen inzicht te geven in wat ik heb meegemaakt en hoe ik mijn praktijk heb opgezet.  

Wat is mijn achtergrond. 

Ik heb bijna 30 jaar gewerkt bij een (klein) aluminium ramenbedrijf in het secretariaat/boekhouding. Ik was getrouwd (ben het nog steeds) en kreeg onze twee dochters in de tijd dat ik daar werkte. Onze kinderen werden in de brugklas ziek, een jaar na elkaar. Ik weet hoe het voelt, dat je kinderen ziek zijn door hooggevoeligheid, hoogsensitiviteit. Hun voornaamste klachten waren hoofdpijn, vreselijke hoofdpijn. Het duurde zo’n 3 jaar voordat onze dochters weer 'normaal' naar school gingen (in fases). Later ben ik met de opleiding Sensi-therapie begonnen.

In 2008 begon de crisis, waardoor ik – later - ontslagen ben. Ik had al een opleiding Sensi-therapie gevolgd. Toen de 2e dag van de Sensi vervolgopleiding zou beginnen, kreeg ik een paar dagen ervoor thuis een TIA ...

Onze dochters die hooggevoelig zijn (zó weet ik ook, dat ik hooggevoelig ben), een TIA, een eigen bedrijf… Alles heeft een reden. Meer over mijn praktijk, het ziek zijn, mijn TIA e.d. is te lezen in mijn blogs op www.vredemetjezelf.nl/blog/.

Het is mijn levensvisie geworden: Te zijn, wie je écht bent….      Nu ben ik echt mezelf en voel ik me nog rijker en sterker dan ik eerst was 😊🙏🏻

Waarom ben ik met Caroline gestart om Access Bars te volgen?

Vroeger, zo’n 25 jaar geleden, heb ik met onze andere zussen een Reiki cursus gevolgd. Maar daar heb ik uiteindelijk niets mee gedaan. Later, toen ik met de Sensi opleiding begon, is Caroline een paar keer bij mij geweest voor een Sensi sessie. Ze wilde daarna geen sessie meer volgen, omdat ze er niet zo in geloofde. Maar zij wilde wel ontdekken wat er nog meer mogelijk was.

Jaren later was zij een cursus Access Bars met haar dochter aan het volgen. Omdat ik zei: “Wat leuk dat je dat doet”, zei zij tegen mij: “Doe je mee met de cursus?” “Is goed” zei ik. En zo is het dus gekomen.

Waarom zijn wij Bars classes gaan geven?

We hebben in een korte periode samen 3 classes gevolgd en daarna zijn we Bars classes gaan geven. Er is nog veel meer mogelijk als er nóg meer mensen zijn die de Bars runnen...  

We geven samen ook ‘Duo Access Bars sessies’ aan anderen. Met een vriendin, je partner of iemand anders die je kent. Je ligt in dezelfde ruimte, wij - zussen -  geven gelijktijdig de sessie.              

Wat doen de Bars met mij?

Voor mij is Access Bars een verdieping op de Sensi-therapie en de bodyscan.

Als er een cliënt komt, meet ik met mijn biosensor uit welke sessie(s) ik mag gaan doen. Soms is dat Access Bars, andere keren is dat Sensi-therapie, of een combinatie van Sensi-therapie / bodyscan. Er is zoveel mogelijk met holistische therapieën…

Door Sensi-therapie en bodyscan ervoer ik meer vrijheid, geluksmomenten, gemak. Maar nu ervaar ik nóg meer ruimte dan ik al had.

Wat doen de Bars met Caroline?

Caroline: Ik ervaar steeds meer ruimte, vrijheid, geluksmomenten, gemak. Ik heb geen " druk op mijn hoofd" meer waar ik bijna altijd last van had. Ik voel me krachtiger, fijner in mijn lijf.

Ik werk met mensen met een 𝘷𝘦𝘳𝘴𝘵𝘢𝘯𝘥𝘦𝘭𝘪𝘫𝘬𝘦 𝘰𝘧 𝘱𝘴𝘺𝘤𝘩𝘰𝘴𝘰𝘤𝘪𝘢𝘭𝘦 𝘣𝘦𝘱𝘦𝘳𝘬𝘪𝘯𝘨 en ik kijk met hele andere ogen naar mijn werk. En de veranderingen gaan maar door.

Ik ben op een andere manier gaan leven.

Ik ben een groot avontuur aangegaan en het zou weleens nog veel grootser kunnen uitpakken dan ik nu voor mogelijk houd....

Wij nodigen jou uit, dit ook te gaan ervaren op jouw eigen wijze.

Wat kan een Bars class voor jou gaan bijdragen? Alleen al je Bars laten runnen, en runnen van Bars bij anderen, zul je versteld laten staan. Het is wat ons betreft het grootste cadeau wat je jezelf zou kunnen geven.

Kies wat voor jou goed voelt. Jouw keuze bepaalt jouw wereld van morgen.....

Het zou heel leuk zijn je te ontmoeten. Wat zou samenvoegen van onze energieën kunnen creëren? 😊

Ook na de classes kun je bij ons terecht met vragen.

Kijk op www.vredemetjezelf.nl voor praktijk Vrede met Jezelf.

De sessies van Vrede met Jezelf worden door de zorgverzekeraars niet vergoed vanuit de (aanvullende) verzekering. Sommige werkgevers betalen de kosten.

{{showBio2?"Read Less":"Read More"}}

Next Upcoming Classes

Date Event Facilitator Host Location Medium
{{occurrence.StartDate}} - {{occurrence.EndDate}} {{occurrence.ClassTitle}} {{occurrence.Facilitator}}
{{occurrence.CoFacilitators[0]}}
{{occurrence.Host}}
{{occurrence.CoHosts[0]}}
{{occurrence.PopHostDisplayName}}
{{occurrence.City}}, {{occurrence.State}}, {{occurrence.Country}}
{{medium.MediumName}}

No classes to display.


“💗 Het leven gaat niet over jezelf vinden, het gaat over jezelf creëren 💗”

- George Bernard Shaw

{{message}}