The Being You Adventure Book Club Telecall


Welcome to The Being You Adventure Book Club Telecall!


In 2011, Dr. Dain Heer wrote the Being You, Changing the World book. 

Over the years, it has become so much more than a book... Today it is a class, a video series, a book club, a facilitator's program and much more. It is becoming a movement, a being you movement created by you all and your demand to be you, to be the difference, to be more.
 
This is an invitation to join the Being You Facilitators as they go back and explore the source of all of this — the book! 
 
Join us on a free exploration through the magical chapters of Being You, Changing the World. We’ll visit 16 chapters over 16 weeks. 

What unexpected magic can you create and access as you delve into these pages
together with a group of like-minded dreamers?
 
Is now the time?
 
Sign up below or go here to find out more: beingyoubookclub.com

PRIDRUŽITE SE BREZPLAČNEMU KNJIŽNEMU KLUBU 'Bodi TI, spremeni svet'

Pridružite se Bodi ti facilitatorjem dr.Daina Heera širom sveta, da bi prebirali in se pogovarjali o tej čudoviti knjigi ter vseh teh dinamičnih orodjih, ki so spremenila toliko življenj po svetu.

Leta 2011 je dr. Dain Heer napisal knjigo Bodi ti, spremeni svet. Skozi leta je postala toliko več, kot le knjiga... Danes je to seminar, serija videov, knjižni klub, program za facilitatorje in mnogo več. Nastalo je gibanje, Bodi ti gibanje, ustvarjeno s strani vseh vas in zahteve, ki jo predstavljate, da bi bili drugačni, da bi bili več.

To je vabilo, da se pridružite facilitatorjem Bodi ti, ko se boste vračali nazaj in raziskovali vir vsega tega - knjige!

Pridružite se nam na brezplačnem raziskovanju skozi čarobna poglavja Bodi ti, spremeni svet. V času 16ih tednov bomo raziskali 16 poglavij.

Vsak teden se igrajte z orodji iz knjige in v Facebookovi skupini, prejmite posnetke srečanj knjižnega kluba in raziščite dogodivščino Bodi ti, spremeni svet z ljudmi po celi zemeljski obli!

Kakšno nepričakovano čarobnost lahko ustvarite in do nje dostopate, ko se boste skupaj poglabljali v vse te strani, in to s skupino enako mislečih sanjačev.

Je sedaj čas?

Prijavite se spodaj ali pojdite sem, da bi izvedeli več: beingyoubookclub.com