Changing the Issues that Abuse has Dominated Your Life with


Welcome to Changing the Issues that Abuse has Dominated Your Life With!

This is a class that will talk about abuse in all its forms, allowing you to change where you’ve been abused with money, with psychological points of view, with physical points of view, with mental points of view, with socialist points of view and with communistic points of view – and how you overcome those and create a life that’s way more fun than you ever thought was possible.

Duration

3 days

Prerequisites

Pricing

Full price: 2,500 USD 
This includes MP3 audio recordings of the class. 

Repeat price: There is no repeat price for this class

Other prices: Children 15 years and under are welcome for free when attending with a paying adult or at the arrangement/discretion of the facilitator. Teenagers at 16 and 17 years of age pay half price.

Global pricing applies


A bántalmazáson túl - Életet teremteni a kedvességből, örömből és könnyedségből

Mi van akkor, ha a bántalmazás miatt nem kell áldozattá válnod?
Mi van akkor, ha a bántalmazás az egyik legnagyobb hazugság, amit mindannyian bevettünk egyfajta kollektív tudattalan nézőpontként?

Bármely formáját is tapasztalod meg a bántalmazásnak, ha a bántalmazás energiáját nagyobbá teszed a Te energiádnál, megáll az életed.
Mi van akkor, ha Te sokkal-sokkal hatalmasabb vagy, mint a megélt bántalmazás, bármilyen formában is kaptad? Most van itt az idő, hogy tudd ezt? Most van itt az idő, hogy megváltoztasd? És, hogy abból a kedvességből és gondoskodásból kezdd el teremteni az életedet, amit kapnod kellett volna?

Csatlakozz Gary Douglashez és Dr- Dain Heerhez "Az életedet uraló bántalmazások ügyeinek feloldása" 3 napos tanfolyamhoz! Ez a tanfolyam semmihez sem fog hasonlítani, amit eddig hallottál, olvastál vagy igaznak vettél be a bántalmazásról.
Azonban lehetséges, hogy olyan ajtókat fog kinyitni, amikről eddig azt sem tudtad, hogy léteznek, egy olyan életre, amiről azt gondoltad, hogy csak másoknak jár.

Elsőre kezdd az alábbi három kérdéssel:

Milyen hazugságokat veszek be, amik beragasztanak engem?

Mit tudok azzal kapcsolatban, ami történt, amiről úgy teszek, mintha nem tudnám, vagy amit letagadok, hogy tudok?

Milyen más módokon tekinthetek még erre a helyzetre, ami szabadságot teremtene számomra?

Kész vagy arra, hogy kipróbálj valami mást a bántalmazás témakörével való foglalkozás során? Hajlandó vagy belelépni a nagyszerűségbe, ami valójában vagy, és hajlandó vagy arra, hogy elkezdd azt a fenomenális életet élni, amire hivatott vagy?
Most van itt az idő?

 

Üdv Az életedet uraló bántalmazások ügyeinek feloldása tanfolyamon!

Ezen a tanfolyamon a bántalmazás minden formájáról szó lesz, és ez a 3 nap lehetővé teszi neked, hogy megváltoztasd azt, ahol bántalmaztak téged pénzügyileg, lelkileg, pszichológiai nézőpontokkal, testileg, mentális nézőpontokkal, szocialista nézőpontokkal és kommunista nézőpontokkal - és megmutatja, hogyan juthatsz túl ezeken és hogyan teremthetsz egy olyan életet, ami sokkal nagyszerűbb és bulisabb, mint amit valaha lehetségesnek gondoltál.

 

Először jelentkezz be a fiókodba, akkor tudsz a magyarországi árral regisztrálni. Ha nem tudod mi ez, írj vagy hívj!

Előfeltételek:
- 4 napos Alapozó tanfolyam
- Előtte 30-szor meg kell hallgatnod ezt a hanganyagot, bántalmazás feloldása, szóbeli tisztításokkal (ha nem tudsz angolul, akkor is hallgasd meg, még ha nem is érted!). Ha még nincs meg neked, itt megvásárolhatod: https://www.accessconsciousness.com/en/shop-catalog/all/the-original-clearing-the-issues-of-abuse/?aff=A2785

Részvételi díj: 1.625,- USD (ez már a magyar ár). 16 év alattiaknak ingyenes, 16-18 évesek féláron vehetnek részt.

Ha bármilyen kérdésed merül fel a tanfolyammal kapcsolatban, keress bátran üzenetben, vagy hívj a +36309776508-as számon.

Várlak szeretettel!
Stattner Krisztina
Access Consciousness® Minősített Facilitátor

 

 

https://www.timeanddate.com/worldclock/fixedtime.html?msg=Changing+The+Issues+That+Abuse+Has+Dominated+Your+Life+With%21+Gary+Douglas+and+Dain+Heer&iso=20180224T0930&p1=104