Dr. Eszter Moka


Dr. Eszter Moka

Dr. Eszter Moka

dr. Moka Eszter vagyok, Békésen születtem. A nyolcvanas évek közepétől egyre több és egyre érdekesebb dolgot sajátíthattam el, mint pl. transzcendentális meditáció, agykontroll, csikung stb.  A hiányérzetem nem csökkent  2013-ig, az első Bars kurzus elvégzésig, ahol egy dolgot alaposan megtanultam, az Access mantráját:

Az életben minden könnyedén, örömmel és ragyogva árad felém!®

A következő két hónapban játszadoztam vele, és olyan változásokat értem el, csak ezzel az egy eszközzel, ami minden képzeletet felülmúlt.  A legközelebbi Access Bars tanfolyamon beszélek erről is, lesz szó a Tisztító mondatról, leginkább a Bars®-ról és sok más hasznos eszközről.

Alapozó tanfolyam a következő lépés az Access Consciousness® alaptanfolyamok sorában. Idén Rómában másodszor vettem részt a minősített Access facilitátorok képzésén, mivel ez a feltétele, hogy a 4 napos Alapozó tanfolyamon facilitáljalak.

Az alapozó kurzus megteremti az éberséget az éberséged alapjaival kapcsolatban, amelyeket eddig nem használtál az életedben, és megadja a képességet ahhoz, hogy totálisan más dolgokat válassz, amiket eddig nem voltál képes választani.

Azáltal, hogy az élet dolgaira egy teljesen más perspektívából tekintesz, könnyű lesz megváltoztatni bármit. Bármi, ami korlátoz téged, tudatosság ellenességből, vagy nem tudatosságból kell, hogy működjön. Mit szeretnél ehelyett választani?

Az alapozón képes leszel olyan nézőpontokat meglátni, amelyek korlátoznak téged, és amelyeket meg tudsz változtatni, ez pedig lehetővé teszi, hogy kérdésből, választásból, lehetőségből és hozzájárulásból működj.

Ha bármit választhatnál, mi lenne az? Mi van, ha élhetnél egy olyan életet, amely nincs ennek a valóságnak a hatása alatt?

Ez a tanfolyam  az összes eszközök  80 %-át a kezedbe  adja, köztük kézrátétes testkezeléseket, amelyek lehetővé teszik, hogy bármit megváltoztass az életedben, ami nem működik neked.

Választanád? Választanád velem?

 

 

Az alapozó után a következő lépés a Lehetőségek Választása tanfolyam.  Ezt a tanfolyamot kizárólag az Access Consciousness alapítója, Gary Douglas, vagy Dr. Dain Heer tartják. Én Garynek a haladó tanfolyamán voltam először Itt minden annyira más volt, mint amit egész addigi életemben tapasztaltam, őszintén bevallom, alig értettem miről is volt szó. Talán egy dolog ütötte át megértésem és ítélkezéseim korlátait, az pedig a pénzzel kapcsolatos számomra igen érdekes nézőpontok újdonsága.

A Bars után a Hogyan válj pénzzé kurzusok facilitálása hozta meg számomra a legtöbb sikerélményt. Imádom olvasni, hogyan változik a pénzügyi valósága a tanfolyami résztvevőimnek.  Mi lenne, ha szeretnéd a pénzt? Ha szeretnéd, eljönnél a kurzusomra. 

Bars, alapozó, pénzügyi kurzusok mellett minden hónapban egy vasárnap az Access Consciousness Facelift kurzust facilitálok.

Az Access Consciousness Energetikai Ránctalanítás egy csodálatos kezelés, ami visszafordíthatja az öregedés jeleit az arcon és hasonló hatást kelthet az egész testen. Ha többször futtatjuk (legalább 20-szor), akkor tartós változást eredményezhet.  Korábban sokat tűnődtem azon, hogy  miért néznek ki annyira jól a access-ek.  

Téged is érdekel ez a titok? Ha igen, gyere el következő Facelift kurzusra!

 

{{showBio2?"Read Less":"Read More"}} View All Upcoming Classes

Next Upcoming Classes

Date Event Facilitator Host Location Medium
{{occurrence.StartDate}} - {{occurrence.EndDate}} {{occurrence.ClassTitle}} {{occurrence.Facilitator}}
{{occurrence.CoFacilitators[0]}}
{{occurrence.Host}}
{{occurrence.CoHosts[0]}}
{{occurrence.City}}, {{occurrence.State}}, {{occurrence.Country}}
{{medium.MediumName}}

No classes to display.


““A tudatosság az a képesség, hogy jelen vagy az életed minden pillanatában anélkül, hogy magad vagy mások felett ítélkeznél. Az a képesség, hogy befogadj mindent, ne utasíts el semmit, és teremts meg mindent, amire csak vágysz az életedben – nagyszerűbbet a jelenleginél, és többet, mint amit el tudsz képzelni.””

- Gary Douglas, Az Access Consciousness Alapítója

My Classes

The Foundation

This class undoes the foundation of limitation you’ve been thinking you have to live from as though you have no other choice! It’s facilitated by certified Access Consciousness facilitators all over the world and is a 4-day intense exploration of what else is possible. The class creates awareness of the foundation of awareness that you haven’t been using yet in your life!

Access Energetic Facelift

The Access Energetic Facelift is a wonderful way to rejuvenate the face and reverse the appearance of aging on the face and creates similar effects throughout the body.

How to Become Money Workbook

There are a lot of people who are trying desperately to change their money situation. This class is about how to BE Money!! Are you ready to be brutally honest with yourself about what your points of view of money are?