Ellen Gille


Ellen Gille

Ellen Gille

Leuk dat je op mijn profiel hebt geklikt.

Ik zal je iets meer vertellen over mezelf en hoe ik bij Access Consciousness gekomen ben:
Van jongs af aan heb ik mijzelf aangepast aan mijn omgeving, geprobeerd op te groeien in de verwachting van mijn ouders, goede opleiding want dan bereik je wat, christelijke opvoeding, trouwen, huisje - boompje - beestje, kinderen (3)... En toch was er iets wat er aan mij knaagde.
Ik paste niet in de verwachtingen van mijn ouders, van de school. Ik wilde meer, ik wilde andere dingen, maar ik durfde niet toe te geven dat ik 'anders' was.
Tot op een bepaald moment in mijn leven ik mezelf afvroeg: maar wie ben IK nu eigenlijk? Waar blijf ik in mijn eigen leven. Ik wilde mijn (voormalige) partner en kinderen niet meer op de eerste plaats zetten. IK wilde leven, IK wilde andere dingen zoals plezier, genieten, ontvangen in plaats van geven.

Daar ontstonden mijn eerste stappen op het spirituele pad. Ik heb veel gedaan, veel onderzocht, veel ervaren, veel keuzes gemaakt die niet pasten in het plaatje van vroeger. Ik was zoekend, zoekend naar datgene wat bij mij paste.

En zo kwam ik in 2013 Access Consciousness tegen op de Lotus Beurs. Mijn lichaam reageerde hier zo sterk op, ik heb een korte Bars sessie ontvangen en dat was zo gaaf. Mijn lichaam ging als een razende te keer en opeens was er een rust, een stilte, een enorm ontvangen.

In een kort tijdbestek heb ik 3 Bars classen gevolgd, ben ik een Bars Facilitator geworden zodat ik zelf Bars classen mocht geven, ben ik Foundation/Level 1, Level 2/3 gaan doen, bodyclassen gevolgd en nog veel meer van de classen die Access Consciousness beschikbaar heeft.
Het was alsof ik aan het inhalen was waar ik al mijn hele leven naar verlangde.

Mijn leven is totaal veranderd, ik ben niet meer degene die ik een jaar geleden was, ben ook niet meer degene die ik gisteren was.
De tools van Access Consciousness geven mij de vrijheid om mijn belemmerende overtuigingen, gedachtes, meningen en standpunten te veranderen met gemak, zodat ik andere keuzes kan maken. De vrijheid waar ik naar verlangde heb ik nu en ik geniet hiervan.

Wanneer je meer wilt weten, klik dan op mijn website: www.ellengille.com
Wil je een Bars class/sessie, bodyproces sessie ontvangen, wil je lichaamsprocessen leren om zelf ook te kunnen aanbieden in je praktijk, wil je ook jouw leven veranderen en kies je voor de Foundation, of wil je mij gewoon persoonlijk spreken of zien, neem dan contact met me op.

Ease, joy and glory,
Ellen

View All Upcoming Classes

Next Upcoming Classes

Date Event Facilitator Host Location Medium
{{occurrence.StartDate}} - {{occurrence.EndDate}} {{occurrence.ClassTitle}} {{occurrence.Facilitator}}
{{occurrence.CoFacilitators[0]}}
{{occurrence.Host}}
{{occurrence.CoHosts[0]}}
{{occurrence.City}}, {{occurrence.State}}, {{occurrence.Country}}
{{medium.MediumName}}

No classes to display.


{{message}}