Hentje Metz

Hentje Metz

Wat vraagt het om vrij te zijn? 

Al een tijdje was ik opzoek naar een methode die ervaringen van ooit helpt helen. Ervaringen die ik in mijn vroegste kinderjeren heb opgedaan en waar ik als volwassene keer op keer over struikelde. Hoe harder ik zocht, hoe gefrustreerder ik werd.

Toen ik mijn zoektocht stopte, precies in dat moment, ontmoette ik Janny. Vol passie en vuur vertelde ze over Access Consciousness. Ik was geraakt en de rest van de dag resoneerde de woorden byond words. Ik voelde in alles: dit is wat ik zocht. Dit is wat ik nodig heb om mezelf én de vrouwen die ik begeleid te bevrijden van alles dat we onszelf als kind hebben ingeprent of laten inprenten.   

Na de eerste sessie met Janny voelde ik een ongekende ruimte om me heen en in mijn lichaam. Alsof er ergens een poort was opengegaan en de energie weer voluit kon stromen. Ik was verrast en tegelijkertijd verwonderd. Ik was me tot aan dat moment niet bewust van de spanning in mijn lichaam, laat staan van de mogelijkheid om me thuis te voelen in mijn lichaam. En dat na één sessie. Hoe zal dat zijn als ik meerdere sessies volg? Wat is er allemaal nog meer mogelijk waarvan ik niet bewust ben? Wat ik wel wist was dat dit niet het einde van een oud patroon was, maar het begin van een nieuwe weg: mijn pad van vrijheid.

Wees welkom met alles dat er voor je is. Ook wanneer je een andere betekenisvolle ervaring dan borstkanker hebt opgedaan in je leven. Ik ontmoet je graag!

Ik ben gecertificeerd Access Bars en Energetic Facelift Practitioner. Met liefde help ik ook jou meer ease, joy and glory te creëren in het leven.  

Hentje Metz  

{{showBio2?"Read Less":"Read More"}}

Next Upcoming Classes

Date Event Facilitator Host Location Format
{{occurrence.StartDate}} - {{occurrence.EndDate}} {{occurrence.ClassTitle}} {{occurrence.Facilitator}}
{{occurrence.CoFacilitators[0]}}
{{occurrence.Host}}
{{occurrence.CoHosts[0]}}
{{occurrence.PopHostDisplayName}}
{{occurrence.City}}, {{occurrence.State}}, {{occurrence.Country}}
{{medium.MediumName}}

No classes to display.


“zonder bewustzijn geen liefde, zonder zelfliefde geen bewustzijn”

- Hentje Metz

{{message}}