John Mørch

John Mørch

John Mørch

Jeg hedder John Mørch, og havde absolut ingen kendskab til Access Bars® da jeg fik mit første kursus.

Tidligere fandt jeg min indre ro, med daglige mindfullness meditationer, og efter ca. 4 ugers praksis kunne jeg hvile i mig selv, det er en praksis jeg har brugt i mange år, men med så meget andet, med pauser ind imellem, jeg havde en plan om jeg ville igang igen efter kurset, og vidste der ville gå 4 uger før jeg var helt tilbage i mig selv igen, som så mange gange før. .

Men wupti lige som med et trylleslag, efter dagens program på mit første kursus, hvor jeg havde modtaget 2 behandlinger, var jeg i totalt ro og harmonie igen med det samme, og en rum tid derefter.

Jeg havde givet 2 behandlinger, hvilket for mig var meget mærkeligt og uvirkeligt, men ikke desto mindre havde begge personer, jeg havde behandlet fået en helt fantastisk oplevelse, og var taknemmelige, Waooouuuuv jeg havde mærket energierne på min egen krop, og fra min egen krop.

Da jeg kørte hjem, var jeg ikke i tvivl om, det her ville jeg være med til at udbrede kendskabet til, og startede straks Buddhas Ro op umiddelbart efter ;) først ved at tilbyde behandlinger samt NLP coaching, og nu også med at tilbyde kurser i Access Bars®

 

Og hvem ved hvad fremtiden bringer? et er sikkert, jeg er blevet klogere, og ved nu at livet kommer med lethed og glæde...

Jeg drives virkeligt af at se andre menneske vokse, eller slippe fri af det i livet der kan gøre ondt, og med dette værktøj i værktøjskassen er alt muligt.

 

Hvad er ellers muligt?

Jeg glæder mig virkeligt meget til at vise dig vejen til Access Bars® vidunderlige verden, så du også kan nyde godt af denne "hjernemassage" og få glattet hjernebølgerne helt ud, og måske få givet slip på gamle overbevisnger, søvnproblemer, PTSD, stress eller en af de mange andre gode egenskaber denne behandling har...

Måske du allerede er behandler, eller drømmer om at blive det, ja så er dette lige et kursus for dig. Der er også mange der deltager på kurserne uden at have en klinik, men tilmelder sig et par stykker, for derefter at kunne bytte Bars®, med familie eller venner, eller indbyrdes.

Der findes også Bars® bytte grupper på FB. Og tager du kurset hos mig vil jeg tilbyde en lukket gruppe for erfaringsudvekslinger, samt byttedage.

 

Du er altid meget velkommen til at kontakte mig på info@buddhasro eller 5337 4401, hvis du har spørgsmål, eller ønsker jeg kører et kursus nær dig :)

 

På gensyn!!!

 

De bedste hilsner

John Mørch

View All Upcoming Classes

Next Upcoming Classes

Date Event Facilitator Host Location Medium
{{occurrence.StartDate}} - {{occurrence.EndDate}} {{occurrence.ClassTitle}} {{occurrence.Facilitator}}
{{occurrence.CoFacilitators[0]}}
{{occurrence.Host}}
{{occurrence.CoHosts[0]}}
{{occurrence.City}}, {{occurrence.State}}, {{occurrence.Country}}
{{medium.MediumName}}

No classes to display.


Mine første erfaringer med Access Bars® på egen krop.

“...Hvad nu hvis, alle de begrænsninger vi ser, ikke eksistere i virkeligheden??? Men blot er gamle overbevisninger, vi selv har skabt...”

- John Mørch

{{message}}