Pogodba i isporuka (Deal & Deliver Croatian)


By Gary M. Douglas

  • Facebook
  • Twitter
  • Email

Dobro došli na teleseriju Pogodba i isporuka!

Ovaj će vam poziv pomoći da steknete jasnoću kad se pogađate s bilo kime -- na svom poslu, u poslovanju, u odnosima, obitelji, s prijeteljima itd.

Što ako ovaj poziv može promijeniti sve u načinu na koji funkcionirate u poslovanju i svom životu?

Ovaj poziv je izvorno iz teleserije Razgovori u svijesti s Garyjem Douglasom.

Napomena: Pobrinite se da ste prijavljeni u svoj račun prije kupnje.

About the Author

Format

Price

QTY

MP3 + PDF Download
Regular: USD$150.00 Country - Save: 0% (USD$0.00)
Country - Save:
{{model.variants[0].priceToShow}}
Regular: USD$150.00.
Wholesale: {{model.variants[0].priceToShow}} / item

Trajanje: 1 poziv

Voditelj: Gary M. Douglas

Format: MP3 i PDF digitalne datoteke

Preduvjeti: nema preduvjeta

Što je teleserija Pogodba i isporuka?

Pogodba i isporuka je primarni način na koji možete upravljati svojim životom, svojim poslovanjem i svime što se treba dogoditi u životu.

Pragmatičan, praktičan i izravan, ovaj poziv daje vam vrste pitanja koja biste trebali postavljati i informacije koje su vam potrebne da kreirate ono što u životu želite.

Kako biste imali jasnoću u tome što ćete vi i svaka osoba isporučiti, pobrinite se da: (1) pogodbe funkcioniraju za vas, (2) saznate brzo kada druga osoba nije prava osoba ili (3) naučite da mogu napraviti samo toliko za vas.

Morate biti voljni da ono što želite bude isporučeno ili neisporučeno. I o tome se radi u prepoznavanju koja je pogodba. Koja je pogodba? Što će ova osoba isporučiti? 'Što može isporučiti' je pitanje. Hoće li i može li isporučiti ono što ja pitam?

–Gary M. Douglas

Ako ne djelujete uz pitanja - hoće li ova osoba isporučiti - tada uvijek pretpostavljate da će to funkcionirati jer ste odlučili da to želite, što je fantazija da ćete uvijek dobiti što želite, ako to ispravno kažete, ispravno učinite ili se ispravno sukobite s osobom.

–Gary M. Douglas

Što ako će vam imanje ovih informacija dati jasnoću koja vam je potrebna da znate koja je pogodba i što nije pogodba?

Isporuka uključuje:

  • MP3 digitalne datoteke
  • PDF digitalne datoteke

Informacije o isporuci:

Po narudžbi primit ćete email s uputama za preuzimanje svojih snimki. Ako se prijevite u svoj račun prije kupnje, moći ćete datotekama pristupiti i sa svojeg računa, u odjeljku preuzimanja.

Gary Douglas pioneered a set of transformational life changing tools and processes known as Access Consciousness® over 30 years ago. These tools that are on the creative edge of consciousness have transformed the lives of tens of thousands of people all over the world. His work has spread to more than 170 countries, with over 5,000 trained facilitators worldwide. Simple and so effective, the tools facilitate people of all ages and backgrounds to help remove limitations holding them back from the freedom to live and create a life they truly desire.

Learn More