Creëren na misbruik (Creating After Abuse - Dutch Version)


By Dr. Lisa Cooney

  • Facebook
  • Twitter
  • Email

Welkom bij Creëren na misbruik door dr. Lisa Cooney!

Dit boek leert je effectieve betrokkenheid bij het leven, wijst je de weg naar authentieke relaties met mensen, helpt het succesvol afronden van projecten, sereniteit en acceptatie van je eigen fysieke schoonheid.


E-Books:        
Amazon Kindle Rakuten Kobo              

About the Author

Format

Price

QTY

Softcover book
Regular: USD$25.00 Country - Save: 0% (USD$0.00)
Country - Save:
{{model.variants[0].priceToShow}}
Regular: USD$25.00.
Wholesale: {{model.variants[0].priceToShow}} / item

Wat is 'Creëren na misbruik'?

Heb je het gevoel dat je vastzit in een leven van middelmatigheid?

Lijken trauma's die je hebt meegemaakt je tegen te houden bij het bereiken van nieuwe doelen?

Dit boek leert je effectieve betrokkenheid bij het leven, wijst je de weg naar authentieke relaties met mensen, helpt het succesvol afronden van projecten, sereniteit en acceptatie van je eigen fysieke schoonheid.

Door de suggesties uit dit boek te volgen, kun je:

  • jezelf bevrijden van de schadelijke effecten van trauma
  • leren wat trauma is, en veel voorkomende misvattingen erover vermijden
  • begrijpen hoe trauma iemands leven nog lang daarna beperkt

Met behulp van alle tools die ze heeft door haar werk als doctor in de psychologie, gecombineerd met de dynamische en pragmatische tools van Access Consciousness®, opent Lisa de deur voor jou om een ​​totaal andere keuze te hebben -- ALS JE KIEST om daarheen te gaan.

–dr. Dain Heer

De tools in dit boek zijn ontwikkeld om jou te helpen genezen.

Ga met dr. Lisa Cooney mee op deze helende reis. dr. Lisa, een expert op het gebied van trauma met veel ervaring in het helpen van mensen om hiervan te genezen, heeft een gids geschreven voor het oplossen van de pijn uit je verleden.

Dr. Lisa Cooney is een toonaangevende autoriteit op het gebied van floreren na seksueel misbruik in haar jeugd. In haar toewijding om de planeet van misbruik te bevrijden, brengt ze een revolutie teweeg door een nieuwe benadering van trauma door middel van pragmatische tools die kwantumverandering creëren. Haar cursussen, The Lies Of Money (de leugens van geld) en The ROAR Method (de ROAR methode), zijn beide gevormd naar haar persoonlijke sprong uit de onzichtbare kooi van misbruik. Ze zet zich in om anderen te helpen zich bewust te worden van hun ware keuze, kracht en vrijheid, voorbij aan de beperking van geïmplanteerde overtuigingen, begraven onder lagen van misbruik in alle vormen.

Dr. Lisa reist de wereld rond om honderden mensen te faciliteren en te leren om een ​​lichtere en grootsere versie van zichzelf te ontdekken en te voorschijn te laten komen - met meer plezier, speelsheid en gemak. Ze heeft ontdekt dat succes, geld, gezondheid en liefdevolle relaties van nature naar je toe stromen als je jezelf bevrijdt van het trauma uit het verleden en jezelf openstelt voor een geheel nieuwe manier om je leven te creëren en te leven.