Radikális elevenség a bántalmazáson túl (Radically Alive Beyond Abuse - Hungarian Version)


By Dr. Lisa Cooney

  • Facebook
  • Twitter
  • Email

Üdvözöllek a Radikális elevenség a bántalmazáson túl!

Szeretnéd tudni, hogyan ívelj át a bántalmazásból és a drámából a radikális elevenségbe?


E-könyvek:            
Rakuten Kobo                  

About the Author

Format

Price

QTY

Softcover Book
Regular: USD$25.00 Country - Save: 0% (USD$0.00)
Country - Save:
{{model.variants[0].priceToShow}}
Regular: USD$25.00.
Wholesale: {{model.variants[0].priceToShow}} / item

Mi a Radikális elevenség a bántalmazáson túl?

Ez a könyv nem csak azt teszi lehetővé a számodra, hogy leküzdd a bántalmazó múltadat, hanem túl is hajt mindenen, ami eddig megállított abban, hogy teljes életet élj. Betekintést nyersz a változásba, ami valóban segítséget nyújt ahhoz, hogy túljuss a korlátozásaidon, egyenesen a teremtésbe, a lehetőségbe és a reménybe. Meglehet, hogy az életed soha többé nem lesz ugyanolyan. 

Átfogó bántalmazástörténetének hála, ami Dr. Lisa korai gyermekéveiben kezdődött, és jóval a felnőttlétbe nyúlt, Dr. Lisa jól ismeri a ketrecet, amit a bántalmazás létre tud hozni, ahogy azt is, hogyan képes ez befolyásolni egy ember életének minden aspektusát. Saját, személyes munkájával nem csak, hogy utat tört másoknak a saját bántalmazásuk feldolgozásához, hogy egy azon túlmutató életet teremthessenek maguknak, de a változás katalizátorává is vált a világban, hogy kiirtsa a bántalmazás minden formáját a bolygón.

Dr. Lisa Cooney emberek ezreivel dolgozott együtt, arra specializálva magát, hogy elevenséget hozzon létre, a bántalmazás következményein túl.

„Dr. Lisával dolgozni a legjobb dolog, amit valaha magamért tettem! Az életem oly módokon változott meg, amiről a múltban csak álmodni mertem volna.”

–Tricia

 

+++ +++
„Ez a munka megmentette az életemet, a lelkemet és a karrieremet! Nem engedhetem meg magamnak, hogy ne dolgozzak Dr. Lisával!”
–MM

„Senkihez és semmilyen létező rendszerhez nem fogható a változás szökőárjaként ismert Dr. Lisa rendíthetetlen megfigyelése a nézőpontoknak, amik megbénítják, meggátolják és elpusztítják az életünket. Minden bizonnyal egyedi, és majdhogynem hihetetlen képessége van a facilitálásra, teremtésre és mindannyiunk elcsábítására, hogy egy olyan életet válasszunk, amit valóban megérdemlünk.”

–Amy Cristol Hirsch

Dr. Lisa Cooney hivatásos házasság- és családterapeuta, Theta Healing mester, minősített Access Consciousness facilitátor, és az Éld meg az ÜVÖLTÉSED! Légy önmagad! Túl mindenen! Teremts varázslatot! alapítója. Miután átalakította a saját bántalmazó és veszteséges életét a csoda és öröm virtuális játszóterévé, Dr. Lisa nagylelkűen megosztja a tehetségét és kreatív eszközeit, az átalakulás érdekében. Minden akadályon átvezet és invitál másokat a saját tudásuk terébe… abba a térbe, ahol közvetlen hozzáférésük van a tudatosság suttogásához.