Egyezség és teljesítés az életedhez telekurzus Február-2016 (Deal & Deliver for your Life Feb-16 Teleseries - Hungarian)


By Gary M. Douglas

  • Facebook
  • Twitter
  • Email

Köszöntünk az Egyezség és teljesítés az életedhez telekurzuson!

A reakciók akciókká változtatása

About the Author

Format

Price

QTY

MP3 + PDF Download
Regular: USD$300.00 Country - Save: 0% (USD$0.00)
Country - Save:
{{model.variants[0].priceToShow}}
Regular: USD$300.00.
Wholesale: {{model.variants[0].priceToShow}} / item

Időtartam: 3 részes telekurzus

Facilitátor: Gary M. Douglas

Formátum: MP3 és PDF digitális letöltés

Előfeltételek: Alapozó és az Egyezség és teljesítés telekurzus

Mi az az Egyezség és teljesítés az életedhez telekurzus?

Ezzel a telekurzussal szeretnénk megértetni az emberekkel azokat a dolgokat, amiket nem értenek az egyezség és teljesítés témakörében, valamint elővenni azt, hogy az emberek nem hajlandóak észrevenni, hol nem értik a témát.

Néhány ember úgy tesz, mintha értené az egyezség és teljesítés témakörét, de valójában mégsem. Az embereknek több éberségre van szükségük, nem kevesebbre.

Az egyezség és teljesítés ajándéka, hogy a „ködös” életterületek helyett tisztánlátást nyerj. Megtudhatod, mi igaz számodra valójában, és mi igaz a másiknak. Semmibe nem mész bele abból a nézőpontból, ami kevesebbet ad neked, mint a lehetőség.

A legtöbb ember következtetésbe megy, azt gondolván, hogy ha elég következtetésre jutnak, akkor működni fognak a dolgok. Sajnos azonban a több következtetés nem vezet nagyobb működőképességhez. A több következtetés csak több következtetést jelent.

Amikor nem vagy elköteleződve az életedhez, senki más sem hagyja majd, hogy elköteleződj az életed mellett.

– Gary M. Douglas

A különbséget kell megértened a nézőpontban, amivel rendelkezhetsz, nem pedig a nézőpont adta korlátokat.

Hogyan nyerhetsz tisztánlátást az életedben fellelhető egyezségekkel, hogy valóban teremts?


A csomag a következőket tartalmazza:

  • letölthető MP3 fájlok
  • letölthető PDF fájlok

Szállítási információ:

A megrendelést követően egy emailt kapsz majd a letöltési instrukciókkal, amelyek alapján le tudod majd tölteni a fájlokat. Ha már a megvásárlás előtt bejelentkezel, akkor a letöltéseket a profilod főoldaláról a letöltések (downloads) opcióra kattintva is elérheted.

30 évvel ezelőtt Gary Douglas volt az úttörő az életet átalakító eszközök és tisztítások gyűjteményének létrehozásában, melyet Access Consciousnessként ismerünk. Ezek a tudatosság kreatív előörsébe tartozó eszközök többezer ember életét formálták már át világszerte. Munkássága mára több, mint 170 országra terjed ki, több, mint 5000 képzett facilitátorral világszerte. Ezek az egyszerű és hatásos eszközök bármilyen életkorú, vagy az élet bármelyik területéről érkező embert képesek facilitálni, hogy segítsenek eltávolítani azokat a korlátozásokat, amelyek visszatartják őket a szabadságtól, hogy megteremtsék azt az életet, amire igazán vágynak.

Tudj meg többet