Caro Joy

Caro Joy

Caro Joy

Wil je meer helderheid in je relatie, je werk, je geldsituatie? Wil je met meer gemak in contact met jouw lichaam leven?

Zit je hoofd altijd vol en blijf je maar malen?

Kom dan langs voor een Bars sessie. Na een Bars sessie ervaar je zoveel meer rust en ruimte in je hoofd, je lichaam en je leven. Scroll naar beneden voor meer informatie over wat Bars nu eigenlijk is.

Of maak een afspraak voor een VIP sessie, een combinatie van Bars/clearings/Body processen. Clearings, één of meerdere body processen en Bars worden afgestemd op de vraag waar jij mee zit, zodat je met zoveel meer gemak vanuit jouw ware zelf kunt gaan leven. 

Ik heb een groot vermogen om voorbij de door jou opgeworpen muurtjes of blokkades te kunnen waarnemen waar jij jezelf nu eigenlijk tegenhoud. En ik neem jou mee, door middel van mijn vragen en mijn energie, naar jouw eigen weten! om jou daarheen te brengen waar jij eigenlijk heen wilt: meer van jou, meer helderheid en gemak in je leven, meer verbinding met je lichaam.  

Zo'n clearingsessie kan ook via telefoon of skype. Als je ergens in je leven vastgelopen bent is het soms heerlijk om zonder te reizen in een uur meer helderheid te verkrijgen! Ik zorg voor een snel open contact en ben in staat om je in korte tijd mee te nemen naar de kern van wat jij wilt veranderen. Je bent welkom om te bellen of mailen voor meer info. 

Voor reviews over mijn sessies, scroll naar beneden!

Welke bijdrage kan ik aan jou zijn?  

 

In het kort mijn reis met Access

Eind 2009 kwam ik in aanraking met Access Consciousness door een vriendin uit de U.S. die mij erover vertelde. Het was verbazingwekkend wat zij allemaal al had weten te veranderen door gebruik te maken van de Access tools. Ze sliep zoveel beter en ze ervaarde veel meer soepelheid en gezondheid met haar lichaam. Toen zij clearings samen met mij deed ervaarde ik de snelheid, de helderheid en de kracht van Access en ik wist tot in het diepst van mijn wezen: hier wil ik meer van weten!

Na mijn eerste BARS sessies ervaarde ik zoveel meer rust in mijn hoofd en zoveel meer blijdschap en tevredenheid, bij alles wat ik doe. Om een voorbeeld te geven: allerlei stressvolle emoties die maar boven bleven komen na het beëindigen van een turbulente relatie waren eindelijk weg... Omdat Bars en Access nog helemaal niet bekend waren in Nederland ben ik in 2010 zelf een Access Consciousness Bars Facilitator geworden en ik ben nog iedere dag blij met alles wat ik geleerd heb in alle workshops die ik inmiddels gedaan heb, en om dat door te geven in mijn workshops en persoonlijke sessies.
                         

De Access workshops die ik o.a. gevolgd heb:

 • Foundation en Level 1 bij Rikka Zimmerman en Lisen Bengtsson
 • Global Foundation met Dain Heer en Gary Douglas
 • Level 2/3 en later Choice of Possibilities Classes met Gary Douglas
 • Talk to the Entities Classes met Shannon O'Hara
 • Keys to Magical Living (10 weken) met Amanda Kronberg
 • Faster Change Now met Lisen Bengtsson en Ricky Williams
 • 3 daagse Body Process Classen met Kacie Crisp en Shannon O'Hara/Glenna Rice
 • 3 daagse Advanced Body Class met Gary Douglas (2x)
 • Abuse Hold Class met Gary Douglas
 • Being You Class, Energetic Synthesis of Being en Energetic Synthesis of Communion met Dain Heer
 • Diverse teleclassen met Donnielle Carter, Marilyn Bradford, Lauren Marie, Pam Hougteling en nog veel meer :)

In mijn Bars behandelingen en in mijn VIP sessies (Clearings/Lichaamswerk/Bars) krijg jij alle extra's mee die deze classen mij inmiddels hebben opgeleverd: een breed scala aan hulpmiddelen, bewustzijn en diepgaande clearings.

Na 8 jaar Bars classen geven, met mensen uit Duitsland,België, Zweden, Denemarken, Zwitserland, Australië, zijn er gelukkig inmiddels zoveel Bars Facilitatoren in Nederland (en over de hele wereld!) bijgekomen, dat ik geen Bars classen meer geef. Nu geef ik naast mijn persoonlijke 1 op 1 sessies diverse (Access) workshops over meer Bewust Leven en Zijn. Workshops over meer bewustzijn met entiteiten, meer in contact met je lichaam en de Kunst van het vragen stellen. Ben je geïnteresseerd, stuur me dan een mailtje, dan zet ik je op mijn mailingslijst, voor meer info wanneer de diverse workshops gegeven worden. 

(als je op je telefoon de onderstaande foto's niet kunt zien, draai je telefoon dan een kwart slag of bekijk deze site op je laptop/tablet/pc)

Wat zijn die BARS nu eigenlijk?

Gedurende ongeveer anderhalf uur op een comfortabele massagetafel zorgen een aantal zachte aanrakingen op je hoofd ervoor dat energetische banen (BARS) gaan stromen op het gebied van geld, heling, relaties, lichaam, bewustzijn, etc. In die gebieden zorgt vastzittende energie ervoor dat gedachtenpatronen zich blijven herhalen. Deze lading wordt afgevoerd als de BARS geactiveerd worden door aanraking, waarna verbetering kan plaatsvinden in die gebieden. Je gedachten creëren je werkelijkheid, het verminderen van oude vastzittende gedachtenpatronen geven jou de kans en meer vrijheid om te kiezen wat jij in het NU wilt, zonder overbodige oude ballast, om een nieuwe werkelijkheid te creëren. Wat is er voor jou mogelijk?  

Het minste dat je kunt ervaren tijdens een BARS sessie is weldadige lichamelijke en geestelijke ontspanning. In het beste geval verandert je hele leven...   

 

Een paar ervaringen:

Caro heeft een speciaal talent om verborgen dynamieken en energieën zichtbaar en bespreekbaar te maken. Ik werd me bewust van gedragingen en overtuigingen van mij en kon toen een keuze maken, of ik deze nog langer in leven wou houden. Aan de andere kant maakte ze me bewust van mijn krachten en giften.

Haar eerlijkheid en lef om direct en met vriendelijkheid tot de punt te komen faciliteert een snelle oplossing.

Haar inzet voor mij als klant was buitengewoon. Zij ging ervoor om op een speelse manier het maximale voor mij als klant te bereiken.

Ik ervoer haar als extreem helder en scherp van geest met een vriendelijk hart dat ruimte schept waarin alles mag zijn zo als het nu is. Toen ik en een vriendin de workshop volgden moesten we op korte termijn een 10 maanden oud baby meenemen. De flexibiliteit en zorg met welke zij dit gewoon gewoon maakte, was geweldig.

Na deze dag was voor mij helder wat me zo lang in onrust heeft gehouden. Zij heeft me vragen gesteld, die mij de keuze gaven om hiermee door te gaan of te stoppen.  Ik stopte met het in stand houden van de situatie. De rust die ik nu ervaar geeft ruimte aan mij, om meer en meer te worden, wie ik eigenlijk al ben. En dat is geweldig. Daar ben ik haar dankbaar voor. Hoe kan het beter worden dan dit?

Miriam K., Amsterdam

-------------------------

Een goede vriend heeft me met Caro in contact gebracht toen ik het heel zwaar had. Ik had echt iemand nodig, een buitenstaander, die me kon helpen uit het dal te kruipen. In ons eerste telefoongesprek bleek dat het goed klikte en dat er ook humor was. Heel belangrijk wat mij betreft. Ik had wel scepsis omdat ik helemaal niets wist van wat ze deed maar ik was behoorlijk wanhopig. Na dit gesprek voelde ik me meteen "lichter" en besloot verder met haar te gaan.  Nu na nog twee sessies ben ik in staat gebleken weer het heft in eigen handen te nemen. Het is niet zo dat al mijn problemen in rook zijn opgegaan maar ik kan er beter mee omgaan en naar kijken en duiden. Ze heeft het zware gevoel in mij weg kunnen halen en me ook gereedschap gegeven om een slecht gevoel lichter te maken. Ik ben heel blij dat ik haar heb gevonden. 

V.S. - Haarlem

(sessies via skype)

------------------------ 

I will rate Caro's therapies with a 15 out of 10! I just couldn't be more satisfied. Since the very first session I felt in good hands, her presence gives me peace of mind. She has a very comforting way of investigating the problems and worries that afflicted me. I personally, felt sheltered during the whole session but the best of all is for the end, when I could immediately feel a general well-being that simply grew as the days went by. After a few months I felt the need to come back again, and this time it was even better than the first one. I have recommended her gift to several friends and they agree with me that it is a unique experience. I will be coming back in regular bases because the results are amazing. The way I see and experience my life has changed in such a positive direction, thanks to Caro's help.

Salvy Tarrega 

(living in Amsterdam, from Venezuela)

 -------------------------

Tijdens de sessie voelde ik me zo open bij je, net of er veel minder druk was en dat voelt nog steeds zo. Ik heb wat meer afstand genomen van bepaalde zaken, zowel in mijn werk als in mijn huwelijk. Ik heb niet vaak zoveel van mijn frustraties en gevoel open gelegd en het voelt zo goed. Ik heb veel meer innerlijke rust. Het afvallen waar ik al mee bezig was gaat opeens veel makkelijker en sneller!  

Chris - Harderwijk 

-------------------------- 

De class die ik samen met een vriendin heb gedaan bij Caro was een zeer bijzondere ervaring. Caro heeft alles uitstekend uitgelegd en er was ruim gelegenheid tot oefenen en zelf ervaren. Er was een prettige uitwisseling van veel kennis, energie en Access Consciousness tools en clearings.

Het is een verrijking voor mijn eigen leven en bijzonder om de tools van Access nu toe te kunnen voegen aan mijn al aanwezige therapeutische vaardigheden.

Een onvergetelijke dag! 

Germa - Utrecht

---------------------------

Het is bijzonder. Ik voel me sinds die woensdag rustiger, alsof ik me minder druk maak om de dingen.

Ik voel me ook vrolijker en meer ontspannen. Bijzonder hoor. Het lijkt alsof het wel wat in gang heeft gezet.

Dat is fijn. Ik ben me er sindsdien ook wel meer bewust van geworden dat ik eigenlijk heel rijk ben met alles wat ik om me heen heb.

Thuis met mijn man en kinderen, lieve vriendinnen, mijn werk met fijne collega's . Gezond. Wat wil ik nog meer.

Ik heb het idee dat ik zo weer verder kan.

Hermien E. 

---------------------------

Lieve Caro, Jij hebt een grote gave en weet hem dmv Access zo goed te gebruiken. Iedereen die bij jou komt voor een behandeling of class is bevoorrecht. Zo heb ik dat ook mogen ervaren.

H.H. - Amersfoort

---------------------------

Een intuïtieve keuze was het om een Bars class te volgen. Met eigenlijk geen idee waaraan ik begon, werd het een hele bijzondere dag. Caro was een heel doortastende facilitator, waardoor ik mijn limiting beliefs kon doorzien en opruimen. De class was intiem, een fijne uitwisseling van tools en de energie was high! The Bars is een manier van contact in zoveel lagen tegelijk en dwars door het universum en weer terug in de ruimte van de class. Een verrijking.

Marloes L. 

----------------------------

Ik dank je enorm voor de life-changing sessies die je voor mij hebt gefaciliteerd en voor wie je voor me hebt willen zijn! De liefdevolle manier waarop je me hebt laten inzien waar ik mezelf te kort doe en ook het lef om me bij tijd en wijle in alle helderheid te confronteren, waardeer ik enorm. Ik voel me sinds de sessie herboren en de zwaarte die ik al m’n hele leven bij me droeg is verdwenen. Bovendien heb je me veel tools gegeven waarmee ik zelf aan slag kan in mijn dagelijkse leven. Het leven is mooi en hoe kan het nog mooier worden?

Willem van E. - Amsterdam


 

Uitzicht vanuit mijn huiskamer. 
De magische energie van de IJssel en het natuurgebied de Ossenwaard zijn zo'n bijdrage aan de classen en sessies die ik geef!

 

Wie ben ik?

Een geboren Amsterdamse met bijbehorende humor, die sinds 10-10-2010 naar volle tevredenheid in een appartement in Deventer woont, pal aan de prachtige rivier de IJssel met een uitzicht dat iedere dag weer sprakeloos maakt... 

Moeder van twee kinderen die inmiddels volwassen zijn en die me zoveel geleerd hebben.

Verder heb ik meer dan 25 jaar ervaring in het spelen met en beoefenen van diverse Energetische Technieken (Dr. Joe Dispenza, Matrix Energetics, Quantum Healing, Magnified Healing, Touch for Health, Emotional Freedom Technique, Reiki, Reconnective Healing, etc).

 

Kom je spelen? smile

 

 

 

 

{{showBio2?"Read Less":"Read More"}} View All Upcoming Classes

Next Upcoming Classes

Date Event Facilitator Host Location Medium
{{occurrence.StartDate}} - {{occurrence.EndDate}} {{occurrence.ClassTitle}} {{occurrence.Facilitator}}
{{occurrence.CoFacilitators[0]}}
{{occurrence.Host}}
{{occurrence.CoHosts[0]}}
{{occurrence.City}}, {{occurrence.State}}, {{occurrence.Country}}
{{medium.MediumName}}

No classes to display.


“JOY is not loud...it is a whisper of possibilities.”

- ~Gary Douglas~

{{message}}