Pogodba i isporuka prosinac-14 (Deal & Deliver Dec-14 Teleseries)


By Gary M. Douglas

Dobro došli na teleseriju Pogodba i isporuka!

Ovaj će vam poziv pomoći da steknete jasnoću kad se pogađate s bilo kime -- na svom poslu, u poslovanju, u odnosima, obitelji, s prijeteljima itd.

Što ako ovaj poziv može promijeniti sve u načinu na koji funkcionirate u poslovanju i svom životu?

Ovaj poziv je izvorno iz teleserije Razgovori u svijesti s Garyjem Douglasom.

About the Author

Format

Price

Quantity

MP3 + PDF Download
Regular: {{allVariants[selectedVariant].PriceFormatted}} Save {{allVariants[selectedVariant].OnSaleDiscountPercent}} ({{allVariants[selectedVariant].OnSaleSavedAmount}}) Country - Save: {{allVariants[selectedVariant].LocationDiscountPercent}} ({{allVariants[selectedVariant].LocationSavedAmount}})
Sale: {{allVariants[selectedVariant].SaleAmountFormatted}} Country - Save: {{allVariants[selectedVariant].LocationDiscountPercent}} ({{allVariants[selectedVariant].LocationSavedAmount}})
Final: {{allVariants[selectedVariant].PriceWithDiscountFormatted}}
Sale: {{allVariants[selectedVariant].PriceWithDiscountFormatted}}
Country - Save:) {{allVariants[selectedVariant].PriceWithDiscountFormatted}}
{{allVariants[selectedVariant].PriceFormatted}}
Regular: {{allVariants[selectedVariant].PriceFormatted}}.
Wholesale: {{allVariants[selectedVariant].PriceFormatted}} / item

Trajanje: 1 poziv

Voditelj: Gary M. Douglas

Format: MP3 i PDF digitalne datoteke

Preduvjeti: nema preduvjeta

 

Što je teleserija Pogodba i isporuka?

Pogodba i isporuka je primarni način na koji možete upravljati svojim životom, svojim poslovanjem i svime što se treba dogoditi u životu.

Pragmatičan, praktičan i izravan, ovaj poziv daje vam vrste pitanja koja biste trebali postavljati i informacije koje su vam potrebne da kreirate ono što u životu želite.

Kako biste imali jasnoću u tome što ćete vi i svaka osoba isporučiti, pobrinite se da: (1) pogodbe funkcioniraju za vas, (2) saznate brzo kada druga osoba nije prava osoba ili (3) naučite da mogu napraviti samo toliko za vas.

Morate biti voljni da ono što želite bude isporučeno ili neisporučeno. I o tome se radi u prepoznavanju koja je pogodba. Koja je pogodba? Što će ova osoba isporučiti? 'Što može isporučiti' je pitanje. Hoće li i može li isporučiti ono što ja pitam?

–Gary M. Douglas

Ako ne djelujete uz pitanja - hoće li ova osoba isporučiti - tada uvijek pretpostavljate da će to funkcionirati jer ste odlučili da to želite, što je fantazija da ćete uvijek dobiti što želite, ako to ispravno kažete, ispravno učinite ili se ispravno sukobite s osobom.

–Gary M. Douglas

Što ako će vam imanje ovih informacija dati jasnoću koja vam je potrebna da znate koja je pogodba i što nije pogodba?

Isporuka uključuje:

  • MP3 digitalne datoteke
  • PDF digitalne datoteke

Informacije o isporuci:

Po narudžbi primit ćete email s uputama za preuzimanje svojih snimki. Ako se prijevite u svoj račun prije kupnje, moći ćete datotekama pristupiti i sa svojeg računa, u odjeljku preuzimanja.

Gary Douglas razvio je skup transformacijskih alata i procesa poznatih kao Access Consciousness® prije 30 godina. Ovi alati koji su na kreativnom rubu svijesti transformirali su živote desecima tisuća ljudi širom svijeta. Njegov se rad proširio u više od 170 zemalja, s preko 5,000 educiranih voditelja širom svijeta. Jednostavni i tako efektivni, alati facilitiraju ljude svih uzrasta i pozadina pomažući u otklanjanju ograničenja koja ih sprječavaju od slobode da žive i kreiraju život kojeg uistinu traže. 

Saznajte više