GĂSIREA SPERANȚEI, CÂND TOTUL PARE PIERDUT

 

Blogul invitatului de DrDain Heer | CONSCIOUSLIVINGTV.COM

 

 

Te-ai uitat vreodată în jur la lume și ai simțit că nu este destul? Ți-ai dorit vreodată o posibilitate diferită? Cum ar fi, poate să nu mai fie atât de multă judecată între oameni? Poate o lume mai bună, mai blândă în care să trăiești?

 

Mereu am știut că altceva ar trebui să fie posibil. Mereu am vrut să fac parte din crearea acestui lucru. Doar nu am putut să îmi dau seama cum să le fac să funcționeze. Cum să fac viața MEA să funcționeze. Am făcut tot ce se presupune că ar trebui să faci aici ca să am o viață grozavă. Am creat o afacere de succes în chiropractică. Aveam o logodnică despre care toți spuneau că era perfectă pentru mine. Locuiam în frumosul oraș Santa Barbara. Privit din afară, le aveam pe toate. Dar știi ce? Eram nefericit.

 

În fiecare zi, după ce logodnica mea pleca la muncă, mă întindeam în pat și plângeam. Deprimat. Lipsit de speranță. Copleșit. Acel sentiment de a nu crede că te poți descurca cu toate, îl cunoșteam bine.

 

Am încercat tot ce am crezut că mă va repara. Obișnuiam să cred, “Ar TREBUI să fiu fericit. Ar TREBUI să fiu mulțumit. Ar TREBUI să fiu capabil să fac ceea ce îmi place și să fiu capabil să îmi plătesc chiria. NU AR TREBUI să am această durere a insatisfacției.” Dar o aveam. Și nici o modalitate, nici un proces, nici o carte de dezvoltare personală, nimic nu făcea ca durerea să dispară pe termen lung. Eram deprimat și nefericit, cea mai mare parte a timpului. Nu știam ce altceva să încerc. Nu știam ce altceva să fac. Nu vedeam motivul pentru a trăi dacă lucrurile rămâneau așa în continuare. Eram gata să ies din asta.

 

… Eram sătul.

Videoclipurile noastre sunt subtitrate în mai multe limbi. Apasă pe setările din colțul din dreapta jos al videoclipului pentru a le activa și pentru a selecta limba ta!

 

Am ales ziua. Ziua în care voiam să termin totul. Ziua în care urma să îmi sfârșesc viața. Am lăsat să se strecoare o ultimă cerere către Univers, “Universule! Ai 6 luni sau eu am plec de aici.” Și vorbeam serios.

 

O săptămână mai târziu, mă uitam la reclame și am văzut o reclamă minusculă care spunea, “Access. Totul în viață vine la mine cu ușurință, bucurie și glorie. Sună-o pe Shannon.” Am aruncat ziarul și am spus, “Pollyanna a pus o reclamă în ziar. Ușurință, bucurie și glorie? Mai degrabă, durere, suferință și cruzime!”

 

Următoarea săptămână, am văzut reclama din nou. De data aceasta am sunat. Când Shannon a răspuns la telefon, am întrebat “Ce faci?!” Mi-a vorbit despre instrumentele din Access Consciousness®. Șovăitor și sceptic, am stabilit o programare.

 

Prima întâlnire a fost începutul unei lumi complet noi pentru mine. Pe măsură ce am continuat cu Access, am descoperit instrumentele pe care am putut să le aplic în viața mea de zi cu zi și chiar au funcționat! Pe măsură ce am folosit instrumentele din ce în ce mai mult, am început să mă trezesc dimineața cu un sentiment al posibilității. Pentru prima dată, într-o perioadă foarte lungă de timp, eram fericit și recunoscător să fiu pe planetă. Și știi ce? Acea fericire, acel sentiment al posibilității, devine din ce în ce mai măreț în fiecare zi!

 

Cum ești tu? Ce ai tot căutat și nu ai fost capabil să găsești? Este un sentiment de bucurie? Cunoști acel sentiment de disperare și insatisfacție? Te întrebi vreodată dacă viața ta, așa cum este ea, este tot ce ar putea fi? Tânjești după ceva mai mult?

 

Sunt o dovadă vie că este posibil mai mult. Există un spațiu al bucuriei și ușurinței pe care îl poți cunoaște.

 

Aici sunt trei instrumente care mi-au schimbat dinamic viața și care ți-o pot schimba și ție:

 

  • Redu la tăcere Gălăgia din Capul Tău: Simți câteodată că gândurile, emoțiile și sentimentele tale urlă la tine, și indiferent ce încerci să faci, nu le poți face să se înceteze? Uite cum stă treaba, 98% din gândurile, sentimentele și emoțiile de care ești conștient, nici măcar nu îți aparțin. Tu ești ca și un radio telepatic gigant ce percepe tot ce se întâmplă în jurul tău. Data următoare când te simți deprimat, furios, iritat, trist, singur sau ți-e greu să te dai jos din pat dimineața pentru că acele sentimente sunt foarte puternice și copleșitoare, puneți această întrebare: “Cui aparține asta?” Dacă observi că lucrurile se ușurează în lumea ta, înseamnă că nu erau ale tale, de la început. Pur și simplu, returnează-le expeditorului.
  • Schimbă-ți gândurile: Punctul tău de vedere îți creează realitatea. Felul în care crezi că sunt lucrurile, felul în care simți despre ceva, este felul în care vor apărea. Vestea bună este că , dacă îți schimbi punctul de vedere, poți să îți schimbi realitatea. Poți începe să îți schimbi punctul de vedere despre viață spunând “Totul în viață vine la mine cu bucurie ușurință și glorie.” Spune-o de 10 ori dimineața și de 10 ori seara. Când avem punctul de vedere că viața este plină de ușurință, bucurie și abundență, ușurința, bucuria și abundența vor apărea deoarece punctul tău de vedere îți va crea acea realitate pentru tine.
  • TU poți schimba Lumea: Instrumentele din Access Consciousness sunt toate despre a te împuternici să știi că tu știi. Tu ești mult mai măreț și mult mai puternic decât ai conștientizat vreodată. Când începi să recunoști asta, orice ar fi, indiferent de ce alegeri ai făcut, indiferent de unde ești acum, poți alege ceva diferit astăzi.

Aceste trei întrebări te pot ajuta să descoperi darul care ești și să te împuternicească să alegi ceva nou:

 

  • Ce crezi că nu poți rezolva, și de fapt ai putea?
  • Unde ai învățat că trebuie să ai o cale de scăpare în loc să creezi o posibilitate?
  • Care este darul care ești, pe care, dacă lumea l-ar pierde, lumea ar fi un loc mai puțin minunat pentru că tu nu mai ești?

Există mereu speranță. Există mereu o posibilitate diferită. Lumea poate fi un loc diferit. Viața ta poate fi mult mai minunată decât orice ai experimentat sau sperat.

 

Am fost în locul în care căutam o ieșire. Î-l știam foarte bine. Și pot să îți spun, dacă nu poți vedea că mai mult de atât poate fi disponibil, te rog nu renunța. Există aici și dacă vei alege să pui întrebări și să recunoști că nu ești nici pe departe atât de distrus pe cât crezi că ești, dacă vei alege să inviți ușurința și bucuria vieții să vină să se joace cu tine, poți avea aventura vieții care merge mult mai departe de orice ți-ai imaginat.