Sex and Lust with Lisa!


Have you decided that sex & lust are two weird and bad words?

Have you separated from the joy that your body can be while being with…… other bodies?
Where is it that you refuse you? Make you smaller? Compare yourself and judge you as less?

Beyond the judgments, conclusions and reference points there is so much more: There is the JOY of being. The CARING that you can have for you and for the people around you. The EASE of carrying your body in the world. The KNOWING that you are a gift. (Yes – YOU!)
 
Would you like to have more of it all? And most importantly: do you desire to CHANGE your situation and don't know where to start?
 
If yes, then you’re invited!
 

Prerequisites

None

Pricing

Your individual and applied pricing can be seen under Billing & Payments after registering. 


 

 

Sparkling Possibilities - Sex & Lust with Lisa - One day class in Budapest and Online

(For Hungarian please scroll down - Magyar leírás az angol szöveg alatt)

Have you decided that sex & lust are two weird, dirty and bad words?

Have you separated from the joy that your body can be while being with ……other bodies?

Where is it that you refuse you? Make you smaller? Compare yourself and judge you as less?

Beyond the judgments, conclusions and reference points there is so much more: There is the JOY of being. The CARING that you can have for you and for the people around you. The EASE of carrying your body in the world. The KNOWING that you are a gift. (Yes – YOU! J)

Would you like to have more of it all? And most importantly: do you desire to CHANGE your situation and do not know where to start?

If yes, then you’re invited!

On Feb 22 2019, in Budapest, Lisa Henriksson – author of  “I Was Supposed to Be Happy” book and an Access Consciousness Certified Facilitator - will be there to gently guide you into reclaiming the joy of being with your body.

She will start shattering the myths, the fixed points of view and all the reference points that we may have acquired in our lifetime about sex, body, lust and relationship.

 Úgy döntöttél, hogy a szex és a vágy két furcsa, piszkos és negatív szó?

Elszakadtál az örömtől, ami a tested lehet, miközben együtt van... más testtel?

Hol utasítod vissza magad? Hol teszed magad kisebbé? Hol hasonlítod magad másokhoz és ítéled meg magadat kevesebbnek, mint ők? 

Az ítéleteken, a kikövetkeztetéseken és referenciapontokon túl még annyi minden más lehetséges: Az Élet ÖRÖME. A TÖRŐDÉS, ami számodra és a környezeted számára lehetséges. A KÖNNYEDSÉG, ahogyan a testeddel a világban létezel. A TUDÁS, hogy ajándék vagy a Világnak! 
IGEN - TE!

Szeretnél mindebből többet? És ami a legfontosabb: szeretnéd-e megváltoztatni a helyzetedet és szeretnéd megtudni, hogy hogyan fogjál neki?
Ha igen, szeretettel invitálunk!

2019. február 22-én Budapestre érkezik Lisa Henriksson – az “I Was Supposed to Be Happy” könyv szerzője és Access Consciousness Minősített Facilitátor, hogy totális kedvességgel bevezessen abba a térbe, ahol visszaszerezheted a létezésed örömét a testeddel.

Elkezdi feloldani a mítoszokat és a berögzült nézőpontokat és referenciapontokat, amelyeket felvettünk az életünk során a szexualitással, a vággyal, és kapcsolatokkal kapcsolatban!

Elkezdi feloldani a mítoszokat és a berögzült nézőpontokat és referenciapontokat, amelyeket felvettünk az életünk során a szexualitással, vággyal, és kapcsolatokkal kapcsolatban!

Tudj meg többet Lisa Henrikssonról itt: https://www.accessconsciousness.com/en/public-profiles/lisa-henriksson/

A kurzus élőben Budapesten és Online is elérhető lesz Angolul, magyarul és románul.

Amennyiben szeretnél tolmácsolást, kérlek, időben jelezd.

Résztvevőként megkapod a kurzus hangfelvételét MP3 formátumban.