Yvonne Stjernholm


Yvonne Stjernholm

Yvonne Stjernholm

I Access Consciousness® har jeg fundet værktøjer, der har ændret mit liv og min måde at opfatte mig selv og andre på. Ved hjælp af disse redskaber har jeg selv ændret det, som ikke fungerede i mit liv og valgt mig selv til. Hvordan kan det blive bedre?

Forinden har jeg i mange år søgt efter veje, indsigter samt værktøjer, der kunne udvikle mig. Rykke mig væk fra stress samt tillærte handlemønstre der én gang virkede, men senere blev en hæmsko i mit liv.

Det er fantastisk og virkelig inspirerende at se, hvordan værktøjerne i Access Consciousness® transformerer mine klienter til mere bevidsthed og forandring. Det der driver mig er at se andre udvikle sig, og være katalysator i deres proces.

For mig har det bedst virket med en kombination af værktøjer. Nogle til hovedet/hjernen/sindet/psyken andre til kroppen/fysikken. Mennesket er et hele. Derfor mener jeg, at det fungerer optimalt med en blanding af værktøjer. I Access Consciousness® er der netop værktøjer til både sind og krop.

I 2000 blev jeg eksamineret gestaltterapeut, i 2011 certificeret TRE® (Tension & Trauma Release Exercise) provider, i 2014 Access Consciouness® Bars Practioner og 2016 både Access Bars® og Access Body Process Facilitator. Har givet Bars® og Body behandlinger siden 2014 samt undervist i Bars og Body processer siden 2016.

Du er meget velkommen til at kontakte mig, hvis du vil vide mere om Access Consciouness®

{{showBio2?"短く表示":"続きを読む"}} 今後のクラスを表示

今後のクラス

日付 イベント ファシリテータ ホスト 場所 メディア
{{occurrence.StartDate}} - {{occurrence.EndDate}} {{occurrence.ClassTitle}} {{occurrence.Facilitator}}
{{occurrence.CoFacilitators[0]}}
{{occurrence.Host}}
{{occurrence.CoHosts[0]}}
{{occurrence.City}}, {{occurrence.State}}, {{occurrence.Country}}
{{medium.MediumName}}

表示できるクラスがありません.


Jeg er host ved en POP (Party of Possibilities) Bars klasse med Brendon Watt den 9. juli 2020 kl. 15.00 - 23.00. TILMELDING: 1. KLIK PÅ LINKET https://www.accessconsciousness.com/en/class-catalog/core-classes/bars/Access-Bars-Class-with-Brendon-Watt_7/ 2. VÆLG "ATTEND ONLINE" 3. BETAL FOR KLASSEN 4. SEND MIG EN MAIL FOR YDERLIGERE INFO ELLER SPØRGSMÅL YSTJERNHOLM@GMAIL.COM

{{message}}

マイクラス

アクセス・バーズクラス

アクセス・バーズはアクセス・コンシャスネスの核心、基本です。バーズは素晴らしい冒険への出発点、そしてあらゆるものにより安らぎを創り出すのを助ける、あなたの人生に加えたいものです。バーズは頭を通り、その周囲をランする32のエナジーのバーで人生の様々な領域とつながっています。バーの一つに触れましょう。触れるだけで人生のその領域に閉じ込められていたエナジーが払拭されていきます。

アクセス・ボディ・ギフティング&レシービング

アクセス・コンシャスネスのボディプロセスは、体が何かを伝えているときに気づくことができるように、体についてのあなたの気づきを高める助けとなります。ボディプロセスのギフティング&レシービングイベントでは、ボディプロセスクラスやアクセス3デイ・ボディクラスで学んだボディプロセスをギフトし、受け取ることができます。

アクセス・バーズ ギフティング&レシービング

アクセス・バーズをギフトし、受け取ることはあなたとあなたの体にとって信じられないほど思いやりにあふれ、優しいプロセスです。あなたはワンネス―全てがジャッジメントなしに存在するところへのドアを開き始めます。バーズのギフティング&レシービング(通称ギフレシ会)では、同じ地域にいる他のバーズ・プラクティショナーとお互いにバーズをし合うことができるでしょう。定期的にバーズを受けるための素晴らしい方法でもあります!