Caro Joy

Caro Joy

Ha mooi mens en magisch wezen, fijn dat je hier even komt kijken!

Wil jij meer vrijheid in je leven waarvan je ergens weet dat dat voor jou bestaat?

Maar in je dagelijks bestaan lijkt het alsof je te vaak weer functioneert vanuit wat anderen willen, vanuit oude patronen, vanuit iedere dag weer min of meer hetzelfde?

Wil je ergens aan voorbij, maar weet je niet zo goed hoe? 

Welke bijdrage kan ik aan jou zijn? 

Vanaf dat ik eind 2009 Access Consciousness heb ontdekt is mijn eigen leven in sneltreinvaart veranderd. 

Ik heb de afgelopen jaren vele Bars classen gegeven en Foundations en Choice of Possibilities classen gedaan.

Ook Talk to the Entities, 3 daagse Body Process, Advanced Body Process, Being You en ESB classen gedaan, met Gary Douglas, Dain Heer en Shannon O'Hara in Ierland, Frankrijk, Engeland, Denemarken, Zweden. 

Het heeft al mijn capaciteiten, talenten en mogelijkheden bekrachtigd en helder gemaakt. 

Wat heb ik jou te bieden?

Ik ben een facilitator van bewustzijn, een katalysator voor jou zodat je als een bloem kunt openbloeien in meer van wie jij werkelijk bent met al jouw prachtige facetten!

Ik ben een intuïtief heler die communiceert met jouw lichaam op subtiele manier, via zachte aanrakingen, om verandering met gemak te laten plaatsvinden. 

Door mijn helder weten kan ik voorbij zien aan de door jou opgeworpen muurtjes waarmee je jezelf tegenhoudt, terwijl je niet meer goed weet waar en hoe je die muurtjes nu eigenlijk opgeworpen hebt.

Ik maak het duidelijk voor jou, zodat jij ze kunt afbreken en vanuit nieuwe ruimte verder kunt. 

Ik werk niet linear of vanuit het denken. In een sessie werk ik in het energetische veld van oneindige mogelijkheden met alle elementen die jij in je leven gecreëerd hebt.

Het is een capaciteit van mij om jou mee te nemen in het kwantum veld en zo ben jij in staat om te kijken wat niet meer werkt voor jou en hoe jij meer eenheid, vanzelfheid, ruimte, en samenwerking kunt creëren. Zodat je als blij wezen weer verder kunt huppelen! 😉

Hieronder een aantal testimonials van mensen die eerder sessies met mij hebben gedaan. 

 

🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼

Geweldige sessie van Caro mogen ontvangen. Het was echt een bijdrage. Heb al vaker sessies mogen ontvangen en kom altijd als herboren en opgeladen weer thuis. Caro blijft zichzelf ook ontwikkelen waardoor ik ook altijd weer nieuwe inzichten krijg en Caro komt zo snel tot de kern dat voelt echt magisch.

Heb ook bars mogen ontvangen heerlijk ontspannen en echt het gevoel dat er weer meer ruimte in mijn hoofd is ontstaan zodat ik weer contact kan maken met wie ik echt ben en wil.

Zelfs als ik het even niet meer weet kan ik altijd lachen om mezelf en alle drama. Heerlijk kan niet wachten tot de volgende keer, tot snel. Dankjewel Caro.

AV te Deventer

🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼

Caro heeft een speciaal talent om verborgen dynamieken en energieën zichtbaar en bespreekbaar te maken. Ik werd me bewust van gedragingen en overtuigingen van mij en kon toen een keuze maken, of ik deze nog langer in leven wou houden. Aan de andere kant maakte ze me bewust van mijn krachten en giften.

Haar eerlijkheid en lef om direct en met vriendelijkheid tot de punt te komen faciliteert een snelle oplossing.

Haar inzet voor mij als klant was buitengewoon. Zij ging ervoor om op een speelse manier het maximale voor mij als klant te bereiken.

Ik ervoer haar als extreem helder en scherp van geest met een vriendelijk hart dat ruimte schept waarin alles mag zijn zo als het nu is. 

Na deze dag was voor mij helder wat me zo lang in onrust heeft gehouden. Zij heeft me vragen gesteld, die mij de keuze gaven om hiermee door te gaan of te stoppen.  Ik stopte met het in stand houden van de situatie. De rust die ik nu ervaar geeft ruimte aan mij, om meer en meer te worden, wie ik eigenlijk al ben. En dat is geweldig. Daar ben ik haar dankbaar voor. Hoe kan het beter worden dan dit?

Miriam K., Amsterdam

Ingenieur & Qigong coach/trainer

🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼

Hallo Caro,

Allereerst wil ik je hartelijk danken voor je uitgebreide mail met de vele tips.

Het is bijzonder. Ik voel me sinds die woensdag rustiger, alsof ik me minder druk maak om de dingen.

Ik voel me ook vrolijker en meer ontspannen. Bijzonder hoor. Het lijkt alsof het wel wat in gang heeft gezet.

Dat is fijn. Ik ben me er sindsdien ook wel meer bewust van geworden dat ik eigenlijk heel rijk ben met alles wat ik om me heen heb.

Thuis met mijn man en kinderen, lieve vriendinnen, mijn werk met fijne collega's . Gezond. Wat wil ik nog meer.

Ik heb het idee dat ik zo wel weer verder kan.

Nogmaals hartelijk dank.

Liefs Hermien.

🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼

Als je jezelf écht een cadeau wilt geven, boek dan een VIP-dag bij Caro. Wat een verwennerij!

Niet alleen qua bodyprocessen en clearings, ook Caro’s energie, de bijdrage van de IJssel en al de andere lekkere brandstof voor je lijf.

Soms was het hard werken en was Caro streng, even slikken, ook dat was nodig. Én we hebben veel gelachen.

Kortom: wat mij betreft is deze dag absoluut voor herhaling vatbaar.

Janita Haan - Hengelo

🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼

Lieve Caro,
 
het is een poosje geleden dat ik bij jou in Deventer ben geweest en een heel intense sessie heb mogen beleven.
 
Ik kan niet zeggen wat precies het aandeel van deze sessie aan mijn huidige situatie is, maar ik had even behoefte om je te vertellen dat ik een hoop dingen in mijn leven heb omgegooid.
 
Een aantal weken na de sessie ben ik met familie in Noorwegen op vakantie geweest en zonder zielig te willen doen, ik heb lang niet meer zo van het leven genoten. De dag (avond) dat ik weer terug kwam en de deur van mijn huis opende , heb ik daarom een keuze gemaakt.
 
Ik heb mijn baan opgezegd, mijn huis verkocht en de relatie met mijn toenmalige vriend verbroken. EN het voelt goed!! Ik wil jou daarom voor jou aandeel hier aan danken (wat dat ook mag zijn :)  )Met vriendelijke groet,
Barbara
 
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼

 Een goede vriend heeft me met Caro in contact gebracht toen ik het heel zwaar had. Ik had echt iemand nodig, een buitenstaander, die me kon helpen uit het dal te kruipen.

In ons eerste telefoongesprek bleek dat het goed klikte en dat er ook humor was. Heel belangrijk wat mij betreft. Ik had wel scepsis omdat ik helemaal niets wist van wat ze deed maar ik was behoorlijk wanhopig.

Na dit gesprek voelde ik me meteen "lichter" en besloot verder met haar te gaan.  

Nu na nog twee sessies ben ik in staat gebleken weer het heft in eigen handen te nemen. Het is niet zo dat al mijn problemen in rook zijn opgegaan maar ik kan er beter mee omgaan en naar kijken en duiden.

Ze heeft het zware gevoel in mij weg kunnen halen en me ook gereedschap gegeven om een slecht gevoel lichter te maken. Ik ben heel blij dat ik haar heb gevonden. 

V.S. uit Haarlem.

🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼

I will rate Caro's therapies with a 15 out of 10! I just couldn't be more satisfied.

Since the very first session I felt in good hands, her presence gives me peace of mind.

She has a very comforting way of investigating the problems and worries that afflicted me. I personally, felt sheltered during the whole session but the best of all is for the end, when I could immediately feel a general well-being that simply grew as the days went by.

After a few months I felt the need to come back again, and this time it was even better than the first one. I have recommended her gift to several friends and they agree with me that it is a unique experience. I will be coming back in regular bases because the results are amazing.

The way I see and experience my life has changed in such a positive direction, thanks to Caro's help.

Salvy Tarrega (from Venezuela)

🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼

 

 

Facilitatieruimte in mijn appartement aan de IJssel. 

Kun je waarnemen hoe de rivier de IJssel en het natuurgebied daarachter, met al hun prachtige energie, een bijdrage komt zijn aan onze sessie? 😊

Het magische uitzicht vanuit mijn huis.

Heb je vragen of wil je een sessie boeken, stuur me dan een email of bel me (mobiel: vier een een acht negen negen vier acht) 

Je kunt diverse sessies boeken, zoals Bars sessie, clearing sessie, lichaamprocessen zoals MTVSS, Access Energetische Facelift, Reset of all Cellular Structures, etc. Wil je een grote kwantum sprong in je bewustzijn maken boek dan een VIP sessie, dat is een hele dag inclusief lunch, waar we aan de slag gaan met clearings, Body processen, Bars, en alles wat jij en je lichaam verder nog maar nodig hebben om jouw sprong te maken. We geven die dag samen vorm aan de hand van jouw vraag en waar jij heen wilt. Bel of mail me voor meer info 🥰

 

{{showBio2?"Свернуть":"Узнать больше"}}

Предстоящие занятия

Дата Событие Координатор Хостинг Расположение Среда
{{occurrence.StartDate}} - {{occurrence.EndDate}} {{occurrence.ClassTitle}} {{occurrence.Facilitator}}
{{occurrence.CoFacilitators[0]}}
{{occurrence.Host}}
{{occurrence.CoHosts[0]}}
{{occurrence.PopHostDisplayName}}
{{occurrence.City}}, {{occurrence.State}}, {{occurrence.Country}}
{{medium.MediumName}}

Нет занятий для показа..


“JOY is not loud...it is a whisper of possibilities.”

- ~Gary Douglas~

{{message}}