Snjezana Gottstein


Snjezana Gottstein

Snjezana Gottstein

Hello & Welcome!

My name is Snjezana and I come from Croatia.
Over the past 8 years my life has expanded in so many ways and I see the world, myself, and other people in a whole new way. Now more and more wonderful things are showing up in my life and I'm grateful for every experience I have, no matter what it looks like. My awareness has increased in leaps and bounds to allow me to generate greater possibilities in my life and as a result every day shows up in a different way. These tools are so easy to use every day and create dynamic change with such ease.


The Access tools eliminate limitations, allow you to function with greater awareness, and bring back the true joy of you. How does it get any better than that? Access has many dynamic tools including running the Bars and verbal clearing processes and so much more that will allow you to generate your life the way you desire. Only you know what works for you. Access is about empowering you to know what is true for you. So what will it take for you to allow something greater to show up in your life?
Are You ready?

I facilitate Bars class, Foundation, specialty classes, body process classes and offer private sessions.  

I am available for private sessions in person or on the phone.

+385 91 200 8959


Thanks for checking out my website!!! All the best in your journey for more of you!

Gratitude!

Snjezana

www.snjezanagottstein.com
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Moje ime je Snježana Gottstein i dolazim iz Hrvatske, Zagreba.

Moj život se može podijeliti na prije i nakon Access Consciousnessa®! Cijeli život sam tražila odgovore, a sada sve što trebam su pitanja....! Pitanja koja će otvoriti neslućene mogućnosti izvan onoga što sam ikada mogla zamisliti!

U zadnjih sedam godina moj život je ekspandirao u tako puno smjerova, i sada vidim svijet, sebe i druge ljude na sasvim drugačiji način.

Sada se sve više i više prekrasnih stvari pojavljuje u mom životu. I zahvalna sam za svako iskustvo koje imam, bez obzira kako ono izgledalo. Moja svijesnost se širi i raste i dopušta mi da generiram još veće mogućnosti u svoj život. I kao rezultat toga moj život se svakodnevno prikazuje na drugačiji način.

Ove tehnike su toliko jednostavne kada ih svakodnevno koristimo i kreiraju dinamične promjene s takvom lakoćom. Access Consciousness® tehnike eliminiraju ograničenja, dopuštajući vam da funkcionirate s većom svijesnošću, i vraćaju vam vašu istinsku radost. Kako može biti bolje od toga?

Access Consciousness® ima mnogo dinamičkih tehnika uključujući Access Bars® i verbalne procese čišćenja i toliko toga što će vam dopustiti da generirate svoj život na način koji zaslužujete. Samo vi znate što funkcionira za vas. Access Consciousness® je tu da vas osnažuje da znate što je istina za vas.

Kako bi bilo da dopustite da se nešto puno veće pojavi u vašem životu?
Moj život je toliko ekspandirao i od kolovoza 2013. godine sam Access Consciousness Certified Facilitator®, a od prosinca 2013. godine i Body Process Facilitator®. 

Vodim radionice Access Bars®, Foundation/Temeljni tečaj, Tjelesne procese (u Access Consciousnessu® ih ima preko 50 različitih).

Vodim i puno manjih tematskih radionica, kao npr. Radionicu o novcu, o odnosima, ... i još puno više. Radim i privatne terapije i tretmane i Šta je sve još moguće???

Hvala vam što ste posjetili moju web stranicu!!! 
Sve najbolje na vašem putovanju da nađete više od sebe!!!

Sa zahvalnošću!

Snježana

www.snjezanagottstein.com

{{showBio2?"Daha Az Oku":"Daha Fazlasını Oku"}} Yaklaşan Seminerleri Gör

Yaklaşan Seminerler

Tarih Etkinlik Facilitator Ana İşlem Konum Ortam
{{occurrence.StartDate}} - {{occurrence.EndDate}} {{occurrence.ClassTitle}} {{occurrence.Facilitator}}
{{occurrence.CoFacilitators[0]}}
{{occurrence.Host}}
{{occurrence.CoHosts[0]}}
{{occurrence.City}}, {{occurrence.State}}, {{occurrence.Country}}
{{medium.MediumName}}

Görüntülenecek seminer yok.


{{message}}