Anita Loos


Anita Loos

Anita Loos

Hey wat leuk dat je op mijn AC pagina komt kijken! Ik ben Anita Loos en ben bezig met Access sinds April 2016. Toen besloot ik als laatste uitgave van mijn bedrijfje dat ik wilde stopzetten de Bars nog te doen voor mezelf en mijn kids. Nou dat heb ik geweten, de Bars ontlaadde voor mij niet zoveel die dag, of zo leek het, maar met name de weken erna toen ik wekelijks Bars begon uit te wisselen met andere Bars Practitioners. Er veranderde zoveel in mijn zijn...ik begon weer dingen te ondernemen...ik ging weer naar buiten ipv mezelf verstoppen in mijn huis...ik begon weer dingen met mijn kids te doen...ik kwam over angsten heen en deed weer "gewoon" dingen...ik vond het leven weer de moeite waard...en het mooiste was dat ik mezelf weer de moeite waard vond. En dat gun ik iedereen.

Op basis van alles wat ik hervond wilde ik dat uitdragen en delen met alles en iedereen. Sinsdien zit ik in een sneltrein met het creeeren van mijn leven. Geef ik Bars Sessies & Trainingen, Symphony sessies, Body Process Sessies & Trainingen en Energetic Facelift Sessies & Trainingen in mijn praktijk, maar ook door heel Nederland & in de hele wereld zoals Bonaire! Hoe cool is dat? Dat had ik toen ik koos voor mijn eerste Bars Class niet kunnen dromen. Wil je een beetje van dat zelf ervaren? Wil je weten hoe ik het roer omgooide? Kom dan een sessie bij me doen of naar een Training die ik geef of nodig mij uit om een Training te geven bij jou, waar dan ook!

Op deze publieke Class agenda staan niet alle Classes die ik geef op dit moment! Kijk dus op mijn website www.anitaloos.nl, daar vind je de meeste recente Class lijst. Ook kunnen we op aanvraag een class creeren. Dus staat jou datum er niet bij, of wil je een prive class, neem dan contact met me op! 

查看即将上线的课程

即将上线的课程

日期 活动 导师 主持人 地点 方式
{{occurrence.StartDate}} - {{occurrence.EndDate}} {{occurrence.ClassTitle}} {{occurrence.Facilitator}}
{{occurrence.CoFacilitators[0]}}
{{occurrence.Host}}
{{occurrence.CoHosts[0]}}
{{occurrence.City}}, {{occurrence.State}}, {{occurrence.Country}}
{{medium.MediumName}}

无可展示的课程.


“"Are you willing to be you and change the world?"”

- Dr. Dain Heer

{{message}}