Eva Vromans

Eva Vromans

Eva kwam begin 2019 in aanraking met Access Bars® na het volgen van verschillende vormen van mindfulness, en alternatieve manieren van traumaverwerking, zowel als deelnemer als het volgen van opleidingen om in verschillende methodieken anderen te kunnen begeleiden. Mooie en confronterende processen, maar altijd vanuit het perspectief dat ze ergens ‘aan moest werken’. Het verbeteren van iets, iets wat verkeerd was aan haar. Access Bars® bleek voor haar het missende puzzelstukje. Juist niet hard werken, maar gewoon zijn. Door vanuit ontspanning haar lichaamsbewustzijn te vergroten om zelf keuzes te kunnen maken die werken voor haar, haar lichaam en haar leven.

Eva faciliteert al sinds begin 2020 de Access Bars® classes van Access Consciousness®. Daarnaast is ze ook Access Energetische Facelift facilitator, Access Body Proces facilitator, CFMW en heeft ze vele aanvullende cursussen gevolgd zoals o.a. Choice of Possibilities, Energetic Synthesis of Being, 3-day Body Class, Talk to the Entities, Talk to the Entities Advanced en vele andere speciality classes.

Ze valt op door haar scherpe gewaarzijn, zorgzame & kwetsbare manier van zijn en tegelijk is ze een zeer krachtige aanwezigheid en schuwt ze geen enkele energie of situatie. De keuze om de classes van Access Consciousness te faciliteren komt vanuit een zeer sterk verlangen en de keuze voor een wereld waarbij we samen kunnen leven in vrede, vreugde en ontspanning en onbewustzijn geen schijn van kans meer heeft om te bestaan.

Het geeft haar vreugde en plezier wanneer ze mensen laat kennis maken met de bars, lichaamsprocessen en andere tools van Access Consciousness® die je kunnen helpen om meer ruimte, rust, richting en keuzekracht te creëren in je leven op een manier die bij jouw unieke zelf past.

Neem een kijkje op mijn website om de volledige agenda te zien van de classes die ik binnenkort geef en ook om te merken of ik bij je pas als facilitator. Je kunt daar ook mijn gegevens vinden om gemakkelijk contact met mij op te nemen, mocht je vragen hebben of iets anders willen delen of weten.

Vanuit vreugde & mogelijkheden, 

Eva Vromans


Voir les cours à venir.

Date Événement Facilitateur Hôte Localisation Méthode
{{occurrence.StartDate}} - {{occurrence.EndDate}} {{occurrence.ClassTitle}} {{occurrence.Facilitator}}
{{occurrence.CoFacilitators[0]}}
{{occurrence.Host}}
{{occurrence.CoHosts[0]}}
{{occurrence.PopHostDisplayName}}
{{occurrence.City}}, {{occurrence.State}}, {{occurrence.Country}}
{{medium.MediumName}}

Pas de cours à afficher.


{{message}}