Hvordan Du Bliver Penge Arbejdsbog (How to Become Money Workbook - Danish Version)


By Gary M. Douglas

Hvad hvis du var villig til at modtage ubegrænsede mængder af penge?

À propos de l'auteur

Format

Prix

Quantité

Book
Prix initial : {{allVariants[selectedVariant].PriceFormatted}} Tu économises {{allVariants[selectedVariant].OnSaleDiscountPercent}} ({{allVariants[selectedVariant].OnSaleSavedAmount}}) Prix du pays : {{allVariants[selectedVariant].LocationDiscountPercent}} ({{allVariants[selectedVariant].LocationSavedAmount}})
Prix de vente : {{allVariants[selectedVariant].SaleAmountFormatted}} Prix du pays : {{allVariants[selectedVariant].LocationDiscountPercent}} ({{allVariants[selectedVariant].LocationSavedAmount}})
Prix final : {{allVariants[selectedVariant].PriceWithDiscountFormatted}}
Prix de vente : {{allVariants[selectedVariant].PriceWithDiscountFormatted}}
Prix du pays :) {{allVariants[selectedVariant].PriceWithDiscountFormatted}}
{{allVariants[selectedVariant].PriceFormatted}}
Prix initial : {{allVariants[selectedVariant].PriceFormatted}}.
Prix de gros {{allVariants[selectedVariant].PriceFormatted}}par article

Denne bog er en arbejdsbog, der er kanaliseret af grundlæggeren af Access Consciousness®, Gary M Douglas, for at give dig større klarhed & lethed med penge – Enkle trin til at skabe bevidsthed omkring penge & hvordan man begynder at have FLERE!

Hvad hvis penge var et middel til at forandre verden?

Hvad hvis du var villig til at modtage ubegrænsede mængder af penge?

Gary Douglas er pioneren bag en række livsforandrende værktøjer og processer, der for 30 år siden blev kendt som Access Consciousness®. Disse værktøjer er banebrydende inden for udforskning af bevidsthed og har forandret tilværelsen for titusindvis af mennesker over hele verden. Hans arbejde har spredt sig til mere end 170 lande med over 5.000 uddannede facilitatorer på verdensplan. Disse simple og effektive værktøjer faciliterer mennesker i alle aldre og fra alle baggrunde til at blive fri fra begrænsninger, der holder dem tilbage fra at have friheden til at leve det liv, de virkelig ønsker.

Více informací