Ingrid Scholtheis


Ingrid Scholtheis

Ingrid Scholtheis

Wat bied ik aan: Access Bars sessies en cursussen, Access Body Process sessies en cursussen, Symphony of Possibility sessies, Abuse Hold sessies.

Wat is mijn doel: mijn cliënten dynamische tools mee te geven die het hen mogelijk maken om met meer gemak te kiezen en te kijken wat er nog meer mogelijk is. Je kunt altijd vragen "Wat is er mogelijk waar ik nog nooit aan gedacht heb?"

Het maakt niet uit of het nou een Bars class is, of een lichaamsproces, een individuele sessie of één van de vele andere mogelijkheden, het gaat er alleen om dat je de tools hebt waarmee je alles kunt veranderen wat je altijd al had gewild.

Access Bars

Tijdens een Access Bars sessie raken we een reeks punten aan op het hoofd waar de elektromagnetische componenten van gedachten gevoelens en emoties opgeslagen zijn en wissen die uit. Hoe voelt dat dan? Sommige zeggen dat ze duidelijker voelen, meer energie hebben, meer gemak hebben in hun leven, minder pijn, minder angst, minder depressief zijn, beter slapen 's nachts, dat ze creatiever zijn en dat ze meer plezier hebben.

Body Processen

Tijdens een Access Body Process sessie gebruiken we een deel van de meer dan 65 verschillende energieën om een transformatie in het lichaam en het wezen te creëren. Daar waar we emotionele standpunten in ons lichaam hebben vastgezet kan het moeilijk zijn om de verandering te creëren waarvan je weet dat die mogelijk is. Doordat we deze energieën aanspreken krijg je meer gemak bij de verandering. 

Abuse Hold

Er zijn veel verschillende soorten van misbruik, waarbij de bekendste sexueel en fysiek misbruik zijn. De ervaring is dat de meeste mensen die misbruikt worden uit hun lichaam stappen. Hierdoor wordt het moeilijk om op de 'gewone manier' deze ervaringen te verwerken. Iemand die misbruikt is verwacht altijd dat dit weer gaat gebeuren, waardoor er een hele hoge 'basis spanning' aan adrenaline in het lichaam is. Gary Douglas deelt het proces van de verwerking in 2 delen. In het eerste deel luister je (30x) naar een cd waardoor je op energetisch niveau de weg vrij maakt voor de verwerking. Vervolgens kun je door middel van de zogenaamde 'abuse hold', een proces waarbij je heel beschermend vastgehouden wordt, je lichaam de mogelijkheid geven ook van deze eeuwige spanning af te komen. Mensen die dit proces hebben ontvangen kunnen eindelijk weer terug naar het 'normale' niveau van adrenaline. Ze melden dat ze eindelijk ontspannen zijn en eindelijk weer door kunnen met hun leven.

SOP sessies

Een SOP sessie is een 'symphony of possibilities' sessie. Een symphonie van mogelijkheden die door een SOP sessie geactiveerd kunnen worden. De vraag bij deze sessies is altijd: als er iets is wat je zou willen verandern, wat zou dat zijn? De energie die daardoor opgeroepen wordt, wordt gebruikt om precies die energie in jou leven te activeren.  Deze sessies kunnen ook op afstand worden gegeven.

{{showBio2?"Weniger":"Mehr"}} Bevorstehende Kurse anzeigen

Bevorstehende Kurse

Datum Veranstaltung Kursleiter Veranstalter Standort Medium
{{occurrence.StartDate}} - {{occurrence.EndDate}} {{occurrence.ClassTitle}} {{occurrence.Facilitator}}
{{occurrence.CoFacilitators[0]}}
{{occurrence.Host}}
{{occurrence.CoHosts[0]}}
{{occurrence.City}}, {{occurrence.State}}, {{occurrence.Country}}
{{medium.MediumName}}

Keine Kurse vorhanden.


“It was a day like this when Marco Polo left for China. What are your plans for today?”

- Loesje

{{message}}