Ingrid Scholtheis

Ingrid Scholtheis

Mag ik je uitnodigen om eens op een andere manier naar het leven te kijken? Door de dynamische tools van Access te gaan gebruiken krijg je allerlei nieuwe inzichten in oude patronen en leer je met heel veel gemak (andere) keuzes te maken en te kijken wat er nog méér mogelijk is voorbij aan wie je nu bent. Door steeds vooruit te kijken, te kijken naar wat je kunt creëren, ben je bezig met de toekomst. Wat is er voor jou mogelijk waar je nog nooit aan gedacht hebt?

Het maakt niet uit of het nou een Bars class is, of een Foundation cursus, een individuele sessie of één van de vele andere mogelijkheden, het gaat er alleen om dat je de tools krijgt waarmee je alles kunt veranderen wat je altijd al had gewild.

 

Wie ben ik?

Naast de cursussen van Access Consciousness ben ik IT consultant op het gebied van document management en daarvoor mag ik veel reizen en dus ook in veel landen werken. Eén van mijn specialiteiten is ook het belichten van de verschillen tussen culturen op de werkvloer. Waar zijn we anders en waar zijn we eigenlijk precies hetzelfde? Is het misschien alleen een ander standpunt van waaruit we onze omgeving bekijken? Deze ervaringen zie je uiteraard ook terug in mijn cursussen.

 

Access Bars

De Bars is voor de meesten de eerste Access cursus die ze volgen. Door aanraking van 32 verschillende punten op het hoofd leer je in deze cursus een behandelmethode waarbij je mensen tot een hele diepe ontspanning kunt brengen. Een diepe ontspanning, die je weer een frisse blik geeft. Hoe voelt dat dan? Sommige zeggen dat ze duidelijker voelen, meer energie hebben, meer gemak hebben in hun leven, minder pijn, minder angst, minder depressief zijn, beter slapen 's nachts, dat ze creatiever zijn en dat ze meer plezier hebben.

 

Foundation

Heb je de smaak te pakken? Heb je een Bars cursus gevolgd en wil je méér weten? Dan is de Foundation cursus een prachtig vervolg. Ik vergelijk de Foundation met een handboek voor het leven. Het is eigenlijk alles, wat je had moeten weten vanaf toen je klein was. En alles, wat je moet weten om met heel veel vreugde en gemak door het leven te gaan.

 

Body Processen

Tijdens een Access Body Proces sessie gebruiken we een deel van de meer dan 65 verschillende energieën om een transformatie in het lichaam en het wezen te creëren. Daar waar we emotionele standpunten in ons lichaam hebben vastgezet kan het moeilijk zijn om de verandering te creëren waarvan je weet dat die mogelijk is. Doordat we deze energieën aanspreken krijg je meer gemak bij de verandering.

 

SOP sessies

Een SOP sessie is een 'symphony of possibilities' sessie. Een symfonie van mogelijkheden die door een SOP sessie geactiveerd kunnen worden. De vraag bij deze sessies is altijd: als er iets is wat je zou willen veranderen, wat zou dat zijn? De energie die daardoor opgeroepen wordt, wordt gebruikt om precies die energie in jou leven te activeren. Deze sessies kunnen ook op afstand worden gegeven.

 

Abuse Hold 

Er zijn veel verschillende soorten van misbruik, waarbij de bekendste seksueel en fysiek misbruik zijn. De ervaring is dat de meeste mensen die misbruikt worden uit hun lichaam stappen. Hierdoor wordt het moeilijk om op de 'gewone manier' deze ervaringen te verwerken. Iemand die misbruikt is verwacht altijd dat dit weer gaat gebeuren, waardoor er een hele hoge 'basis spanning' aan adrenaline in het lichaam is. Gary Douglas deelt het proces van de verwerking in 2 delen. In het eerste deel luister je (30x) naar een cd waardoor je op energetisch niveau de weg vrij maakt voor de verwerking. Vervolgens kun je door middel van de zogenaamde 'abuse hold', een proces waarbij je heel beschermend vastgehouden wordt, je lichaam de mogelijkheid geven ook van deze eeuwige spanning af te komen. Mensen die dit proces hebben ontvangen kunnen eindelijk weer terug naar het 'normale' niveau van adrenaline. Ze melden dat ze eindelijk ontspannen zijn en eindelijk weer door kunnen met hun leven.

{{showBio2?"Read Less":"Read More"}}

Next Upcoming Classes

Date Event Facilitator Host Location Format
{{occurrence.StartDate}} - {{occurrence.EndDate}} {{occurrence.ClassTitle}} {{occurrence.Facilitator}}
{{occurrence.CoFacilitators[0]}}
{{occurrence.Host}}
{{occurrence.CoHosts[0]}}
{{occurrence.PopHostDisplayName}}
{{occurrence.City}}, {{occurrence.State}}, {{occurrence.Country}}
{{medium.MediumName}}

No classes to display.


“It was a day like this when Marco Polo left for China. What are your plans for today?”

- Loesje

{{message}}