Linda Verschuren

Linda Verschuren

(Niet al mijn classes staan altijd al op deze site, kijk op www.lindaverschuren.com voor de laatste updates)

Welkom op mijn profielpagina!

Welke bijdrage kan ik voor jou, jouw leven en/of business zijn?

Al vele jaren train en coach ik mensen met veel plezier en gemak. Mijn achtergronden als pedagoog, docent, natuurgeneeskundig therapeut en voedingstechnologe zorgen dat ik naast het mentale ook kan aansluiten op het fysieke. Moeder worden van een eeneige tweeling die genetisch en lichamelijk identiek zijn was een enorm cadeau om van dichtbij mee te mogen maken. Het bekrachtigde mijn opvatting: Zelfs als we fysiek hetzelfde zijn, is er iets eigens in ons dat ons uniek maakt. Dat autenthieke, unieke potentieel vind ik een van de mooiste dingen om naar opzoek te gaan en mensen weer (meer) mee te laten verbinden. Daar wilde ik nog meer mee werken. Acces Consciousness kwam in mijn leven toen ik daar nog meer mee bezig wilde zijn en met mijn achtergronden, ervaringen en talenten daar nog meer een bijdrage wilde zijn voor anderen. De Acces consciousness classen die ik volgde...

..zijn dan ook allemaal een waardevolle aanvulling. De tools en technieken waren zo gemakkelijk en werkten zo dynamisch dat ik er erg enthousiast over werd en ze nu zelf wilde toepassen bij anderen. Acces is voor mij niet meer weg te denken uit mijn begeleiding, classes of trainingen. Meer verbinding, loslaten van dat wat je belemmert, jouw licht laten schijnen en daarmee anderen weer inspireren en uitnodigen om dat ook te doen. Samen maken we de wereld nog mooier! 

Welke bijdrage mag ik voor jou zijn?

Met enthousiasme en dankbaarheid,

Linda Verschuren CF

Empowering People

 

 

{{showBio2?"短く表示":"続きを読む"}}

今後のクラス

日付 イベント ファシリテータ ホスト 場所 メディア
{{occurrence.StartDate}} - {{occurrence.EndDate}} {{occurrence.ClassTitle}} {{occurrence.Facilitator}}
{{occurrence.CoFacilitators[0]}}
{{occurrence.Host}}
{{occurrence.CoHosts[0]}}
{{occurrence.PopHostDisplayName}}
{{occurrence.City}}, {{occurrence.State}}, {{occurrence.Country}}
{{medium.MediumName}}

表示できるクラスがありません.“"Our deepest fear is not that we are inadequate. Our deepest fear is that we are powerful beyond measure. It is our light not our darkness, that most frightens us. We ask ourselves; who am i to be brilliant? Actually, who are you not to be? You playing small doesn't serve the world!" Step into your power!”

- Nelson Mandela

{{message}}

マイクラス

アクセスバーズクラス

アクセスバーズはアクセスコンシャスネスの核であり、基盤です。素晴らしい冒険のスタート地点になり、全てにおいて完全な安らぎと共により素晴らしいものを創造することを助ける人生に付け加える何かになるかもしれません。バーズは、人生の様々な領域と側面に関連する頭の32か所の特有なポイントです。自分の人生のある領域や側面に閉じ込めてきたエナジーを、ただ一つのバーを触るだけで開放し始めます。

アクセス・バーズ ギフティング&レシービング

アクセス・バーズをギフトし、受け取ることはあなたとあなたの体にとって信じられないほど思いやりにあふれ、優しいプロセスです。あなたはワンネス―全てがジャッジメントなしに存在するところへのドアを開き始めます。バーズのギフティング&レシービング(通称ギフレシ会)では、同じ地域にいる他のバーズ・プラクティショナーとお互いにバーズをし合うことができるでしょう。定期的にバーズを受けるための素晴らしい方法でもあります!

ザ・ファンデーション

このクラスは、他に選択肢が無いかのように生きるため、あなたが自分にあると思い続けてきた制限の基礎を取り消します!世界中のアクセス・コンシャスネスの認定ファシリテーターによってファシリテートされる、他に何が可能かを探求する集中的な4日間です。このクラスは、まだあなたが人生で使ったことがない、アウェアネスの基礎のアウェアネスを創造します!