Linda Verschuren

Linda Verschuren

(Niet al mijn classes staan altijd al op deze site, kijk op www.lindaverschuren.com voor de laatste updates)

Welkom op mijn profielpagina!

Welke bijdrage kan ik voor jou, jouw leven en/of business zijn?

Al vele jaren train en coach ik mensen met veel plezier en gemak. Mijn achtergronden als pedagoog, docent, natuurgeneeskundig therapeut en voedingstechnologe zorgen dat ik naast het mentale ook kan aansluiten op het fysieke. Moeder worden van een eeneige tweeling die genetisch en lichamelijk identiek zijn was een enorm cadeau om van dichtbij mee te mogen maken. Het bekrachtigde mijn opvatting: Zelfs als we fysiek hetzelfde zijn, is er iets eigens in ons dat ons uniek maakt. Dat autenthieke, unieke potentieel vind ik een van de mooiste dingen om naar opzoek te gaan en mensen weer (meer) mee te laten verbinden. Daar wilde ik nog meer mee werken. Acces Consciousness kwam in mijn leven toen ik daar nog meer mee bezig wilde zijn en met mijn achtergronden, ervaringen en talenten daar nog meer een bijdrage wilde zijn voor anderen. De Acces consciousness classen die ik volgde...

..zijn dan ook allemaal een waardevolle aanvulling. De tools en technieken waren zo gemakkelijk en werkten zo dynamisch dat ik er erg enthousiast over werd en ze nu zelf wilde toepassen bij anderen. Acces is voor mij niet meer weg te denken uit mijn begeleiding, classes of trainingen. Meer verbinding, loslaten van dat wat je belemmert, jouw licht laten schijnen en daarmee anderen weer inspireren en uitnodigen om dat ook te doen. Samen maken we de wereld nog mooier! 

Welke bijdrage mag ik voor jou zijn?

Met enthousiasme en dankbaarheid,

Linda Verschuren CF

Empowering People

 

 

{{showBio2?"阅读更少":"更多详请"}}

即将上线的课程

日期 活动 导师 主持人 地点 方式
{{occurrence.StartDate}} - {{occurrence.EndDate}} {{occurrence.ClassTitle}} {{occurrence.Facilitator}}
{{occurrence.CoFacilitators[0]}}
{{occurrence.Host}}
{{occurrence.CoHosts[0]}}
{{occurrence.PopHostDisplayName}}
{{occurrence.City}}, {{occurrence.State}}, {{occurrence.Country}}
{{medium.MediumName}}

无可展示的课程.“"Our deepest fear is not that we are inadequate. Our deepest fear is that we are powerful beyond measure. It is our light not our darkness, that most frightens us. We ask ourselves; who am i to be brilliant? Actually, who are you not to be? You playing small doesn't serve the world!" Step into your power!”

- Nelson Mandela

{{message}}

我的课程

ACCESS BARS®

AccessBars®是Access Consciousness的核心和基础。 它可以成为伟大冒险的起点,也可以是你增添到你的生活中帮助你在一切事物上更加轻松自在。 Bars®是头部的32个独特的点位,与生活的不同领域和方面相关。 触摸一个Bars点位,你就开始通过触摸它来清除锁定在那个区域或生活方面的能量。

Access bars 赠予&接收

赠予和接收Access Bars®对你和你的身体是一个不可思议的滋养和仁善的程序,你将会打开通往合一之门- 在那里对一切事物的存在都没有评判,在一次Bars的赠予&接收活动中,你将能够与其他在你的地区的Bars执行者交换。这是让你的Bars定期运行的很棒的方式!

基础课程

这堂课把你一直以来认为你必须以如同你没有别的选择来过生活的限制的基石拆除。这堂课由世界各地的认证导师教授,并且是一个为期四天对还有什么其他可能性的强烈探索。这堂课创造你对你人生中尚未使用的觉察的基础的觉察。