Linda Verschuren

Linda Verschuren

(Niet al mijn classes staan altijd al op deze site, kijk op www.lindaverschuren.com voor de laatste updates)

Welkom op mijn profielpagina!

Welke bijdrage kan ik voor jou, jouw leven en/of business zijn?

Al vele jaren train en coach ik mensen met veel plezier en gemak. Mijn achtergronden als pedagoog, docent, natuurgeneeskundig therapeut en voedingstechnologe zorgen dat ik naast het mentale ook kan aansluiten op het fysieke. Moeder worden van een eeneige tweeling die genetisch en lichamelijk identiek zijn was een enorm cadeau om van dichtbij mee te mogen maken. Het bekrachtigde mijn opvatting: Zelfs als we fysiek hetzelfde zijn, is er iets eigens in ons dat ons uniek maakt. Dat autenthieke, unieke potentieel vind ik een van de mooiste dingen om naar opzoek te gaan en mensen weer (meer) mee te laten verbinden. Daar wilde ik nog meer mee werken. Acces Consciousness kwam in mijn leven toen ik daar nog meer mee bezig wilde zijn en met mijn achtergronden, ervaringen en talenten daar nog meer een bijdrage wilde zijn voor anderen. De Acces consciousness classen die ik volgde...

..zijn dan ook allemaal een waardevolle aanvulling. De tools en technieken waren zo gemakkelijk en werkten zo dynamisch dat ik er erg enthousiast over werd en ze nu zelf wilde toepassen bij anderen. Acces is voor mij niet meer weg te denken uit mijn begeleiding, classes of trainingen. Meer verbinding, loslaten van dat wat je belemmert, jouw licht laten schijnen en daarmee anderen weer inspireren en uitnodigen om dat ook te doen. Samen maken we de wereld nog mooier! 

Welke bijdrage mag ik voor jou zijn?

Met enthousiasme en dankbaarheid,

Linda Verschuren CF

Empowering People

 

 

{{showBio2?"閱讀更少":"Read More"}}

即將上線的課程

日期 活動 導師 主持人 地點 方式
{{occurrence.StartDate}} - {{occurrence.EndDate}} {{occurrence.ClassTitle}} {{occurrence.Facilitator}}
{{occurrence.CoFacilitators[0]}}
{{occurrence.Host}}
{{occurrence.CoHosts[0]}}
{{occurrence.PopHostDisplayName}}
{{occurrence.City}}, {{occurrence.State}}, {{occurrence.Country}}
{{medium.MediumName}}

無可展示的課程.“"Our deepest fear is not that we are inadequate. Our deepest fear is that we are powerful beyond measure. It is our light not our darkness, that most frightens us. We ask ourselves; who am i to be brilliant? Actually, who are you not to be? You playing small doesn't serve the world!" Step into your power!”

- Nelson Mandela

{{message}}

我的課程

ACCESS BARS® 課程

Access Bars 是Access Consciousness 非常核心和基礎的工具 。它已經協助數以千計的人們在它們的身體和生命裡改變非常多的層面,包含睡眠,健康,體重,金錢,性和關係,焦慮,壓力,以及更多。透過學習或接收這項技術,你可以完全輕鬆地給予你自己和你的客戶,朋友,家人和同事們你們所需要點關懷,仁慈和滋養。

Access Bars 給予&接收

給予及接收 Access Bars® 對你及你的身體是一個不可思議的滋養及仁慈的程序。你開始打開通往合一的門 - 在那裡存在一切事物而沒有批判。在一個 Bars 交換 & 接收活動你將能與其他在你區域的 Bars 執行者交換。它是讓你固定運行你的 Bars 的一個很棒的方法!

基礎課程

這堂課把你一直以來認為你必須以如同你沒有別的選擇來過生活的限制的基石拆除。這堂課由世界各地的認證導師教授,並且是一個為期四天對還有什麼其他可能性的強烈探索。這堂課創造你對你人生中尚未使用的覺察的基礎的覺察。