Radost poslovanja (Joy of Business - Croatian Version)


By Simone Milasas

Što ako je poslovanje avantura življenja?


Audioknjige:            
Audible                  

Over de auteur

Formaat

Prijs

HVH

Book
Aanvangsprijs: {{allVariants[selectedVariant].PriceFormatted}} U bespaart {{allVariants[selectedVariant].OnSaleDiscountPercent}} ({{allVariants[selectedVariant].OnSaleSavedAmount}}) Landprijs: {{allVariants[selectedVariant].LocationDiscountPercent}} ({{allVariants[selectedVariant].LocationSavedAmount}})
Verkoopprijs: {{allVariants[selectedVariant].SaleAmountFormatted}} Landprijs: {{allVariants[selectedVariant].LocationDiscountPercent}} ({{allVariants[selectedVariant].LocationSavedAmount}})
Definitieve prijs: {{allVariants[selectedVariant].PriceWithDiscountFormatted}}
Verkoopprijs: {{allVariants[selectedVariant].PriceWithDiscountFormatted}}
Landprijs:) {{allVariants[selectedVariant].PriceWithDiscountFormatted}}
{{allVariants[selectedVariant].PriceFormatted}}
Aanvangsprijs: {{allVariants[selectedVariant].PriceFormatted}}.
Groothandel: {{allVariants[selectedVariant].PriceFormatted}} / item

Što ako poslovanje može biti RADOSNO i ZABAVNO? Što ako je ono daleko više nego što ste ikada percipirali mogu?im?

Kad biste svoj posao stvarali iz RADOSTI – što biste birali? Što biste promijenili? Što biste birali kad biste znali da ne možete pogriješiti? Poslovanje je RADOST, to je kreacija, generativno je. Može biti avantura ŽIVLJENJA.

Australka Simone Milasas je dinami?na poslovna liderica koja stvara razli?itost. Simone je svjetska koordinatorica Access Consciousnessa® (www.accessconsciousness.com), osnovala je Good Vibes For You i kreativna je iskra koja je pokrenula The Joy of Business (Radost poslovanja) (www.accessjoyofbusiness.com

„OBOŽAVALA sam čitati ovu knjigu. Toliko se toga za mene promijenilo. Prepoznala sam mjesta u poslu gdje sam zamočila samo jedan prst umjesto da izaberem avanturu zarona cijelim svojim tijelom i bićem. Postala sam i svjesnija kako komunicirati s ljudima čije su stilovi komunikacije drugačiji od mojih. Majko moja, to je ogromno! Hvala ti, Simone, što si me podsjetila koliko različito mogu poslovati te da je sve moguće – što god netko drugi rekao.” - Diva Diaz, Australija

Producten die u ook leuk kunt vinden

Simone je svjetska koordinatorica poslovanja Access Consciousnessa, međunarodna govornica i autorica knjiga Radost poslovanja, Radostan izlazak iz duga i Odnos, jeste li sigurni da ga želite?

Ona je hvaljena poslovna i životna mentorica, te putuje svijetom vodeći seminare Access Consciousnessa. Dama koja zna kako biti žena, Simone uživa u radosti budućih prilika, te zna da izgledi mogućnosti nalaze u svakom vašem izboru.

Simone možete pronaći svakoga tjedna u njezinoj emisiji Izbor, promjena i akcija koja je dostupna na njezinoj web stranici, te na iTunes.

Više o Simone pronađite ovdje: www.simonemilasas.com.