Budi svoj, promijeni svijet (Being You Changing the World - Croatian Version)


By Dr. Dain Heer

  • Facebook
  • Twitter
  • Email

Priručnik za stvaranje beskonačnih mogućnosti i dinamičnih promjena.

Je li sada vrijeme?

About
KUPI OVDJE

O čemu je knjiga "Budi svoj, promijeni svijet"?

Ovo je sasvim drugačija knjiga. Napisana je za sanjare ovoga svijeta - ljude koji znaju da je moguće nešto drugačije - ali koji nikada prije nisu imali alate. Što ako bih vam rekao da alati postoje? Mogućnosti o kojima ste oduvijek sanjali su moguće!

Vi kao biće - kada istinski bivate svoji - stvarate čaroliju! I, istina. Znate to, zar ne?

– dr. Dain Heer


U 2000. godini bio sam naizgled uspješan kiropraktičar. Ali ispod površine bio sam duboko potišten. Došlo je do toga da sam bio spreman sve to završiti. Dao sam svemiru šest mjeseci... A onda iznenada, nakon isprobavanja svih mogućih metoda samopomoći i duhovnih tehnika, naišao sam na nešto što mi je promijenilo život - Access Consciousness®.

 

+++ +++

Najveći dar kojega nekome možete dati je osnažiti ga da BIRA - čak i ako njegov izbor za njega nije dobar. Jer tada će imati dar svog izbora do kraja svog života.

– dr. Dain Heer
+++ 


Access je sustav za otvaranje vrata bilo čemu i svemu što je moguće na ovom svijetu. Dajući vam pristup vašem znanju, dinamičkim povećanjem svjesnosti i svijesti te uključivanjem svega i ne prosuđivanjem ničega.

Molim vas znajte, nemam odgovore za vas. Samo pitanja. Samo vi znate što je istina za vas. Ono na što vas pozivam jest da zajedno sa mnom istražite tko zapravo jeste. Moj vlastiti put ka svijesti je u tijeku, kao i vaš. Ako želite, ova vas knjiga može voditi prema tome da budete svoji i promijenite svijet. Je li sada vrijeme? Jeste li to čekali?

Dr. Dain Heer je međunarodno prepoznati govornik i facilitator svijesti i promjene. Preko 20 godina, Dain je ko-kreirao Access Consciousness i pozivao ljude širom svijeta da prigrle svoju pravu veličinu --- ljude iz svih kultura, zemalja, uzrasta i slojeva društva. Izvorno obučeni kiropraktičar, ima potpuno drugačiji pristup energetskoj promjeni i iscjeljenju facilitirajući ljude da iskoraće i prepoznaju svoje kapacitete, moć i znanje.

Saznajte više