Salon za žene (Salon des Femmes - Croatian Version)


By Gary M. Douglas

  • Facebook
  • Twitter
  • Email

Razgovori o ženama, muškarcima, seksu, ljubavi, odnosima, o tome kako postati pragmatičar ženstvenosti

Over de auteur

Formaat

Prijs

HVH

Book
Aanvangsprijs: USD$35.00 Landprijs: 0% (USD$0.00)
Landprijs:
{{model.variants[0].priceToShow}}
Aanvangsprijs: USD$35.00.
Groothandel: {{model.variants[0].priceToShow}} / item

Što ako biste živjeli u svijetu gdje su svi ljubazni jedni prema drugima?  

 
Što ako ste vi jedni od onih koji bi mogli pomoći u stvaranju toga?
 
Što ako biste imali odnos pun ljubavi, brižnosti i primanja – a ne nesvjestan, pun mržnje i prosuđivanja?
 
Gary Douglas ima misiju stati na kraj neprestanom sukobu između muškaraca i žena.
 
Salon za žene temelji se na seriji telepoziva koju je Douglas održao s grupom žena. Oni su razgovarali o muškarcima, seksu, odnosima, muškim i ženskim ulogama i stvaranju sjajnih harmoničnih odnosa. To je spoj inovativnih alata i procesa Access Consciousnessa®, pronicljivih otkrića i dirljivih inspiracija.
 
Douglas kaže: “Moja je želja ženama u svijetu dati veći osjećaj mira s drugima i mira sa sobom kako se ne bi osjećale da se moraju boriti za sve što dobivaju.”
 
Douglas ohrabruje žene da postanu ""pragmatičari ženstvenosti"" primjenjujući svoju žensku snagu u stvaranju onoga što žele. ""Pragmatičan odnos"" je onaj u kojem partneri teže da odnos odgovara svima koji su u njega uključeni, kaže on. ""Sretni zauvijek ne pojavljuje se ako niste voljni postati pragmatični u svojim izborima."" 
 
Praise for Salon Des Femmes: “Salon za žene je duboka knjiga. Ako se pažljivo čita, uvelike će promijeniti život žena.”
Gary Douglas je najprodavaniji autor, međunarodni govornik i traženi voditelj koji inspirira ljude kako bi uvidjeli drugačije mogućnosti i kako bi ""znali ono što znaju"", te kreirali život koji nadilazi ograničenja popularnih vjerovanja i uvjetovanosti.
 
Gary je prije više od dvadeset godina razvio skup alata i procesa koji mijenjaju život poznatih kao Access Consciousness®. Njegov se rad proširio u 173 zemlje s 2.000 obrazovanih voditelja širom svijeta. Jednostavni, ali tako učinkoviti, alati pomažu ljudima svih dobi i porijekla u uklanjanju ograničenja koja im onemogućuju punoću života.

Gary Douglas pioneered a set of transformational life changing tools and processes known as Access Consciousness® over 30 years ago. These tools that are on the creative edge of consciousness have transformed the lives of tens of thousands of people all over the world. His work has spread to more than 170 countries, with over 5,000 trained facilitators worldwide. Simple and so effective, the tools facilitate people of all ages and backgrounds to help remove limitations holding them back from the freedom to live and create a life they truly desire.

Learn More