Salon za žene (Salon des Femmes - Croatian Version)


By Gary M. Douglas

Razgovori o ženama, muškarcima, seksu, ljubavi, odnosima, o tome kako postati pragmatičar ženstvenosti

Sobre o autor

Formato

Preço

QTD

Book
Preço inicial: {{allVariants[selectedVariant].PriceFormatted}} Você salva {{allVariants[selectedVariant].OnSaleDiscountPercent}} ({{allVariants[selectedVariant].OnSaleSavedAmount}}) Preço do país: {{allVariants[selectedVariant].LocationDiscountPercent}} ({{allVariants[selectedVariant].LocationSavedAmount}})
Preço de venda: {{allVariants[selectedVariant].SaleAmountFormatted}} Preço do país: {{allVariants[selectedVariant].LocationDiscountPercent}} ({{allVariants[selectedVariant].LocationSavedAmount}})
Preço final: {{allVariants[selectedVariant].PriceWithDiscountFormatted}}
Preço de venda: {{allVariants[selectedVariant].PriceWithDiscountFormatted}}
Preço do país:) {{allVariants[selectedVariant].PriceWithDiscountFormatted}}
{{allVariants[selectedVariant].PriceFormatted}}
Preço inicial: {{allVariants[selectedVariant].PriceFormatted}}.
Atacado: {{allVariants[selectedVariant].PriceFormatted}} /item

Što ako biste živjeli u svijetu gdje su svi ljubazni jedni prema drugima?  

Što ako ste vi jedni od onih koji bi mogli pomoći u stvaranju toga?
 
Što ako biste imali odnos pun ljubavi, brižnosti i primanja – a ne nesvjestan, pun mržnje i prosuđivanja?
 
Gary Douglas ima misiju stati na kraj neprestanom sukobu između muškaraca i žena.
 
Salon za žene temelji se na seriji telepoziva koju je Douglas održao s grupom žena. Oni su razgovarali o muškarcima, seksu, odnosima, muškim i ženskim ulogama i stvaranju sjajnih harmoničnih odnosa. To je spoj inovativnih alata i procesa Access Consciousnessa®, pronicljivih otkrića i dirljivih inspiracija.
 
Douglas kaže: “Moja je želja ženama u svijetu dati veći osjećaj mira s drugima i mira sa sobom kako se ne bi osjećale da se moraju boriti za sve što dobivaju.”
 
Douglas ohrabruje žene da postanu ""pragmatičari ženstvenosti"" primjenjujući svoju žensku snagu u stvaranju onoga što žele. ""Pragmatičan odnos"" je onaj u kojem partneri teže da odnos odgovara svima koji su u njega uključeni, kaže on. ""Sretni zauvijek ne pojavljuje se ako niste voljni postati pragmatični u svojim izborima."" 
 
Praise for Salon Des Femmes: “Salon za žene je duboka knjiga. Ako se pažljivo čita, uvelike će promijeniti život žena.”
Gary Douglas je najprodavaniji autor, međunarodni govornik i traženi voditelj koji inspirira ljude kako bi uvidjeli drugačije mogućnosti i kako bi ""znali ono što znaju"", te kreirali život koji nadilazi ograničenja popularnih vjerovanja i uvjetovanosti.
 
Gary je prije više od dvadeset godina razvio skup alata i procesa koji mijenjaju život poznatih kao Access Consciousness®. Njegov se rad proširio u 173 zemlje s 2.000 obrazovanih voditelja širom svijeta. Jednostavni, ali tako učinkoviti, alati pomažu ljudima svih dobi i porijekla u uklanjanju ograničenja koja im onemogućuju punoću života.

Produtos de que você também pode gostar

Gary Douglas razvio je skup transformacijskih alata i procesa poznatih kao Access Consciousness® prije 30 godina. Ovi alati koji su na kreativnom rubu svijesti transformirali su živote desecima tisuća ljudi širom svijeta. Njegov se rad proširio u više od 170 zemalja, s preko 5,000 educiranih voditelja širom svijeta. Jednostavni i tako efektivni, alati facilitiraju ljude svih uzrasta i pozadina pomažući u otklanjanju ograničenja koja ih sprječavaju od slobode da žive i kreiraju život kojeg uistinu traže. 

Saznajte više