Var den du är och förändra världen (Being You Changing the World - Swedish Version)


By Dr. Dain Heer

  • Facebook
  • Twitter
  • Email

(För textning, klicka på kugghjulet i det nedre högra hörnet när YouTube-videon börjar och välj "Undertexter" och sedan ditt språk.)

ÄR DET DAGS NU?

EN HANDBOK FÖR ATT GENERERA OÄNDLIGA MÖJLIGHETER OCH DYNAMISK FÖRÄNDRING 

 

E-böcker:

      

Ljudböcker :

    

VAR DEN DU ÄR OCH FÖRÄNDRA VÄRLDEN

Det här är en annorlunda bok. Den är skriven för alla drömmare i den här världen – de som VET att någo tannat är möjligt – men som aldrig tidigare har haft verktygen. Tänk om jag talade om för dig att verktygen finns? De möjligheter som du alltid har drömt om är möjliga!

Den här boken förser dig med en uppsättning PRAKTISKA verktyg och processer som, om du använder dem, kan förändra allt och ge dig tillgång till DIG, sådan som du verkligen kan VARA. Tänk om det här med att vara den du är inte handlar om att göra något annorlunda eller att bli bättre? Tänk om det handlar om att VARA den energi som du är, helt och hållet? Och tänk om det kan förändra allt? Ditt liv, dina relationer, din ekonomi … Och världen!

Tänk om du helt enkelt inte har haft de verktyg som behövs – förrän nu? Jag vet att jag inte hade det. År 2000 var jag en till synes framgångsrik kiropraktor. Men under ytan var jag djupt deprimerad. Jag kom till en punkt då jag var beredd att göra slut på alltsammans. Jag gav universum ett halvår … och sedan plötsligt, från ingenstans, träffade jag på något som förändrade mitt liv – Access Consciousness®.

Access är ett system för att öppna dörrarna till allt som är möjligt i den här världen. Genom att ge dig tillgång till din kunskap. Genom att kraftfullt öka din medvetenhet. Genom att omfatta allt och inte döma något.  Jag är ingen guru. Jag har inga svar till dig. Bara frågor. Det är bara du som vet vad som är sant för dig. Det jag bjuder in dig till är att utforska TILLSAMMANS med mig. Min egen utveckling pågår ständigt, liksom din. Jag använder de här verktygen varje dag och jag upptäcker hela tiden vad mer som är möjligt. Om du vill kan den här boken vägleda dig till att vara du. Och förändra världen. Är du redo för det?

Format
Book
Preis
Ausgangspreis: USD$25.00 Länderpreis: 0% (USD$0.00)
Länderpreis:
{{model.variants[0].priceToShow}}
Ausgangspreis: USD$25.00.
Großhandel: {{model.variants[0].priceToShow}}Pro Artikel
Menge

Dr. Dain Heer is an internationally renowned speaker and facilitator of consciousness and change. For over 20 years now, Dain has been co-creating Access Consciousness and inviting people worldwide to embrace their true greatness — people from every culture, country, age and social strata of society. Originally trained as a chiropractor, he has a completely different approach to energetic change and healing by facilitating people to tap into and recognize their own capacities, potency and knowing.

Learn More