Den lilla drakens manifest (The Baby Dragon Manifesto - Swedish Version)


By Dr. Dain Heer , Katarina Wallentin , Nathalie Beauvois

  • Facebook
  • Twitter
  • Email

Den lilla drakens manifest är en inspirerande berättelse om en liten drakens överraskande ankomst till världen, om hens äventyr att upptäcka sig själv och sitt sanna syfte – att vara den man är, med eld, flammor, gnistor och allt!

About

Format

Price

QTY

Book
Regular: {{allVariants[selectedVariant].PriceFormatted}} Save {{allVariants[selectedVariant].OnSaleDiscountPercent}} ({{allVariants[selectedVariant].OnSaleSavedAmount}}) Country - Save: {{allVariants[selectedVariant].LocationDiscountPercent}} ({{allVariants[selectedVariant].LocationSavedAmount}})
Sale: {{allVariants[selectedVariant].SaleAmountFormatted}} Country - Save: {{allVariants[selectedVariant].LocationDiscountPercent}} ({{allVariants[selectedVariant].LocationSavedAmount}})
Final: {{allVariants[selectedVariant].PriceWithDiscountFormatted}}
Sale: {{allVariants[selectedVariant].PriceWithDiscountFormatted}}
Country - Save:) {{allVariants[selectedVariant].PriceWithDiscountFormatted}}
{{allVariants[selectedVariant].PriceFormatted}}
Regular: {{allVariants[selectedVariant].PriceFormatted}}.
Wholesale: {{allVariants[selectedVariant].PriceFormatted}} / item

Den lilla drakens manifest är en eldsprutande uppföljare till författarna Dain Heer och Katarina Wallentins första bok, Den lilla enhörningens manifest. I den här boken fortsätter temat magi och oändliga möjligheter, nu med hjälp av en förtrollande och färgstark ny varelse.

Med vackra illustrationer uppmuntrar denna fantasieggande historia en ny generation barn att väcka sina inre små drakar och flyga mot nya höjder, genom att omfamna sin obegränsade potential och allt som gör dem unika och annorlunda.

 

 


Den här boken rör mig till glädjetårar och bekräftar något jag alltid vetat. Den bär med sig ett vackert budskap för var och en oss – att vi duger som vi är. Jag läste boken för mina barn idag och de slappnade av mer och mer för varje ord jag läste. En vacker bok – i både ord och bild. En bok för både små och stora barn.
–Doris Schachenhofer

 


Så snart jag fick den här magiska boken i mina händer blev jag som bedövad och tappade nästan andan. Jag djupdök direkt i denna underbara magiska värld och jag kunde inte låta bli att läsa om boken tio gånger. Den lever, den är magisk och den öppnade upp en värld jag undvikit i åratal.  Och gissa vad! Jag fullkomligt exploderade. ÄNTLIGEN en bok som talar till den där odefinierbara energin... En tsunami av tacksamhet sköljer över mig – för de som skapat boken och de fantastiska figurerna i den. Jag är fylld av förundran.  Medan jag läste boken om och om igen, insåg jag att konversationerna i den var mina egna, de jag haft med mig själv så många gånger utan att berätta det för någon. Jag har väntat så länge på att någon ska förstå... Och IDAG blev allt bekräftat – med värme, vänlighet och välvilja.  Jag är så överlycklig över den här vackra och transformerande gåvan. Hur skulle det vara om fler lät sig omfamnas av den? Väljer du att utforska det som kan vara nyckeln till magin du alltid vetat väntar på dig...?  En tsunami av tacksamhet till Dain Heer, Katarina Wallentin och Nathalie Beauvois.
–Peony Chung

 


Wow, vilket briljant och varmt sätt att bekräfta och bejaka varje varelse som väljer att komma till vår planet, vara ett med naturen och upptäcka sin unika kraft. Den här berättelsen beskriver på ett briljant sätt hur vi stoppar vår sanna kraft, av rädsla för att förstöra något eller skada någon i vår omgivning. Den beskriver också hur förvirrade vi ofta blir av de motstridiga röster vi hör från vår omgivning eller i vårt eget huvud. Den lilla draken bjuder in oss till en magisk värld av val och möjligheter. Där kan vi förändra våra känslor av att vara fel och förvandla våra "misstag" till styrkor, medan vi med glädje och på vårt eget unika sätt flyger dit ingen någonsin flugit förut. Du får följa med på ett äventyr som börjar i självtvivel och leder in i tilltro till den skillnad vi behöver vara i den här världen. När jag läste den kände jag glädje, vördnad och förundran över att min egen lilla inre drake vaknade till liv.
–Pragya Sabine Erlei

Products You Might Also Like

Dr. Dain Heer, Katarina Wallentin, Nathalie Beauvois

Dain Heer är en energivirtuos och en mästare på förändring, med en mindre känd talang som "baby-whisperer". Dain bor i Texas, USA och detta är hans andra barnbok.

 

Katarina Wallentin är på ständig upptäcktsresa i de magiska möjligheter som finns på vår vackra planet. Hon bor i Stockholm och har en förkärlek för små fumliga drakar.

Nathalie Beauvois bor i Argentina. Som frilansande illustratör ritar hon bilder för hela världen. Hon älskar att illustrera för barn och skapar gärna bilder som speglar vårt dagliga liv... särskilt utsökt god mat!