Den lilla enhörningens manifest (The Baby Unicorn Manifesto - Swedish Version)


By Dr. Dain Heer , Katarina Wallentin , Nathalie Beauvois

  • Facebook
  • Twitter
  • Email

När en liten enhörning föds kommer de andra
enhörningarna springande, hoppande och
galopperande från jordens alla hörn... 

 

About

Format

Price

QTY

Book
Regular: {{allVariants[selectedVariant].PriceFormatted}} Save {{allVariants[selectedVariant].OnSaleDiscountPercent}} ({{allVariants[selectedVariant].OnSaleSavedAmount}}) Country - Save: {{allVariants[selectedVariant].LocationDiscountPercent}} ({{allVariants[selectedVariant].LocationSavedAmount}})
Sale: {{allVariants[selectedVariant].SaleAmountFormatted}} Country - Save: {{allVariants[selectedVariant].LocationDiscountPercent}} ({{allVariants[selectedVariant].LocationSavedAmount}})
Final: {{allVariants[selectedVariant].PriceWithDiscountFormatted}}
Sale: {{allVariants[selectedVariant].PriceWithDiscountFormatted}}
Country - Save:) {{allVariants[selectedVariant].PriceWithDiscountFormatted}}
{{allVariants[selectedVariant].PriceFormatted}}
Regular: {{allVariants[selectedVariant].PriceFormatted}}.
Wholesale: {{allVariants[selectedVariant].PriceFormatted}} / item

Dain Heer och Katarina Wallentin har skrivit en förtrollande berättelse full av magi och enhörningar! Den kommer att få ditt hjärta och din syn på världen att mjukna...

Födelsen av en väns lilla dotter inspirerade Dain Heer, känd tankeledare, författare och föredragshållare, att skriva boken som en påminnelse om den obegränsade potential vi alla har med oss in i världen när vi föds.

Tillsammans vill de nu inspirera flera generationer enhörningar, genom att ifrågasätta vad vi tror är möjligt. 

Tänk om alla barn fick höra att de är en gåva i samma stund de föds? Att de kan vara och göra precis vad de vill? Tänk om alla barn varje dag fick höra hur tacksamma vi är för att de finns? Vad skulle de kunna skapa då? Vad skulle då vara möjligt?, undrar Dain Heer.

Katarina Wallentin håller med. Om jag kunde ge min dotter en sak, så är det gåvan att veta, bortom alla tvivel, att hon inte bara duger, utan att hon är unik, perfekt, fantastisk och så älskad. Det kan verka så självklart och ändå, att verkligen veta detta skapar magi, stor magi, säger hon.

 


När jag läste Den lilla enhörningen tänkte jag på hur fantastiskt det hade varit om jag hade haft en sån här bok när jag var liten. När jag nådde slutet rann tårarna och jag kände mig så tacksam över att det inte var försent att läsa den nu. Jag kommer att rekommendera boken till varje förälder jag känner, och jag kommer inte längre behöva fundera på val av presenter till mina elever eller vänners barn!
– Ana Helena Carneiro, Brazil

 


Kramgo' och hjärtvärmande! En glädjefylld och vacker påminnelse om hur unik varje individ verkligen är. Det enkla och samtidigt väldigt effektiva sätt som Katarina och Dain väcker din medvetenhet om hur magisk, unik och speciell du är för den här världen, är i sig magiskt! Jag kommer öppna den här boken om och om igen för att påminna mig om och ta in det tillståndet.Tack!
–Emilio García, Mexico

 


Den här boken är så inspirerande och bedårande; jag log hela tiden jag läste den. Jag önskar att den hade funnits när jag var barn. Den hade säkert hjälpt mig när jag försökte hitta min väg i världen.
– Patricia Bloom, Austria

 

En lättläst och vackert illustrerad bok. Den lilla enhörningens manifest handlar om magi och möjligheter på vår vackra planet, där endast fantasin sätter våra gränser.

Products You Might Also Like

Dr. Dain Heer, Katarina Wallentin, Nathalie Beauvois

Dain Heer är en energivirtuos och en mästare på förändring, med en mindre känd talang som "baby-whisperer". Dain bor i Texas, USA och detta är hans första barnbok.

 

Katarina Wallentin är på ständig upptäcktsresa i de magiska möjligheter som finns på vår vackra planet. Hon bor i Stockholm med sin dotter, som definitivt är en enhörning.

 

Nathalie Beauvois bor i Argentina. Som frilansande illustratör ritar hon bilder för hela världen. Hon älskar att illustrera för barn och skapar gärna bilder som speglar vårt dagliga liv... särskilt utsökt god mat!