Var den du är och förändra världen (Being You Changing the World - Swedish Version)


By Dr. Dain Heer

(För textning, klicka på kugghjulet i det nedre högra hörnet när YouTube-videon börjar och välj "Undertexter" och sedan ditt språk.)

Är det dags nu?

En handbok för att generera oändliga möjligheter och kraftfull förändring


E-böcker: Ljudböcker:          
Amazon Kindle              
             
                     

    

Format
Book
Price
Regular: {{allVariants[selectedVariant].PriceFormatted}} Save {{allVariants[selectedVariant].OnSaleDiscountPercent}} ({{allVariants[selectedVariant].OnSaleSavedAmount}}) Country - Save: {{allVariants[selectedVariant].LocationDiscountPercent}} ({{allVariants[selectedVariant].LocationSavedAmount}})
Sale: {{allVariants[selectedVariant].SaleAmountFormatted}} Country - Save: {{allVariants[selectedVariant].LocationDiscountPercent}} ({{allVariants[selectedVariant].LocationSavedAmount}})
Final: {{allVariants[selectedVariant].PriceWithDiscountFormatted}}
Sale: {{allVariants[selectedVariant].PriceWithDiscountFormatted}}
Country - Save:) {{allVariants[selectedVariant].PriceWithDiscountFormatted}}
{{allVariants[selectedVariant].PriceFormatted}}
Regular: {{allVariants[selectedVariant].PriceFormatted}}.
Wholesale: {{allVariants[selectedVariant].PriceFormatted}} / item
QTY

Det här är en annorlunda bok. Den är skriven för alla drömmare i den här världen – de som VET att något annat är möjligt – men som aldrig tidigare har haft verktygen.

Tänk om jag talade om för dig att verktygen finns? De möjligheter som du alltid har drömt om är möjliga!

Den här boken förser dig med en uppsättning PRAKTISKA verktyg och processer som, om du använder dem, kan förändra allt och ge dig tillgång till DIG, sådan som du verkligen kan VARA. Tänk om det här med att vara den du är inte handlar om att göra något annorlunda eller att bli bättre? Tänk om det handlar om att VARA den energi som du är, helt och hållet? Och tänk om det kan förändra allt? Ditt liv, dina relationer, din ekonomi … Och världen!

Tänk om du helt enkelt inte har haft de verktyg som behövs – förrän nu? Jag vet att jag inte hade det. År 2000 var jag en till synes framgångsrik kiropraktor. Men under ytan var jag djupt deprimerad. Jag kom till en punkt då jag var beredd att göra slut på alltsammans. Jag gav universum ett halvår … och sedan plötsligt, från ingenstans, träffade jag på något som förändrade mitt liv – Access Consciousness®.

Access är ett system för att öppna dörrarna till allt som är möjligt i den här världen. Genom att ge dig tillgång till det du vet. Genom att kraftfullt öka din medvetenhet. Genom att omfatta allt och inte döma något.  Jag är ingen guru. Jag har inga svar till dig. Bara frågor. Det är bara du som vet vad som är sant för dig. Det jag bjuder in dig till är att utforska TILLSAMMANS med mig. Min egen utveckling pågår ständigt, liksom din. Jag använder de här verktygen varje dag och jag upptäcker hela tiden vad mer som är möjligt. Om du vill kan den här boken vägleda dig till att vara du. Och förändra världen. Är du redo för det?

Products You Might Also Like

Dr. Dain Heer, Katarina Wallentin, Nathalie Beauvois

Dr. Dain Heer, Katarina Wallentin, Nathalie Beauvois

Dain Heer är en bästsäljande författare och en internationellt erkänd föredragshållare som skapar medvetenhet och förändring. De senaste femton åren har Dain bjudit in människor över hela världen till att omfamna sin egen storhet - människor i alla åldrar från olika kulturer, länder och samhällsskikt. Han har en bakgrund som legitimerad kiropraktor och erbjuder ett annorlunda förhållningssätt till kroppens läkande genom att hjälpa människor till kontakt med sina egna förmågor och inre kunskap.

Läs mer